網絡小說集中討論區<28>

513 回覆
5 Like 1 Dislike
要完啦屌
殺完莊根本個爽點冇哂
佢最大問題係中段個陣冇舖下個boss
而家完冇野好睇
寧願佢好似完美世界咁玩大升級術完左佢算
前面啲配角全部有自己故事勁好睇
仲有特色過主角
依家崩戰力變撚哂路人
明明群象故
前期啲天才咁撚好睇 起碼
鬥昭 重玄遵 尹觀 祝唯我 姜無憂 田安平 王長吉 呢幾個
我覺得如果比啲時間寫佢地跟到主角進度
最尾好似殺莊咁聯手打大佬
可能係李一 可能係成個景國
咁會好睇好多lo
田安平邊忽吸引 小丑嚟
根本殺完莊狗之後就無咗主軸 大boss唔明確 不斷係異族/一真/魔祖之間徘徊 每樣都想講啲 結果就好零碎 然後中間有幾十章又勁水
係一本糧草
但可惜其他網無更新,只能起點睇
無更新,起點仲連載緊去到四百幾章啦
而家做緊限時免費,可以睇下好有創意
同真係奸既壞人
終於成功衍道 貼返巡天嗰主題 不過真係拖太耐
佢到大乘期巴打@我
離齊之後既劇情其實已經好單一
係因為有殺莊既高潮頂下先唔係咁覺眼
離左齊之後冇左理由介入齊國國內既矛盾 變到之前寫咁多齊國既角色冇晒意義 齊國發生咩事基本上都唔會關姜望事

就算殺完莊夾硬整個太虛閣黎做主角既背景同補充主角行動既動機 成個劇情既大方向變做姜望點樣升級
但係明明Ed 高武setting 既小說最忌寫升級 好易寫到到戰力崩壞
搞到而家寫到成個龍傲天咁 之前係齊國既伏線 劇情全部無以為繼 章章都係升級升級 最近講得出既劇情都係為苦覺報仇 之後個d 劇情都跌晒watt
有無ching有睇星辰之主
走下睇左陣唔夾我口味,睇到差d著
有無ching有睇星辰之主
走下睇左陣唔夾我口味,睇到差d訓著
岩岩睇完幽冥仙途 幾好睇
雖然主角前段好慘 但因為佢完全唔討好 所以無虐心既感覺
有冇巴打有睇亞人娘補完手冊
睇到一半 覺得西幻嚟講寫得好好睇
暫時出到700幾章 睇哂再寫個讀後感出黎俾大家
無敵天帝成就大佬
套野一D都唔虐 爽到尾 只係唔夠爽
正謂人外有人 天外有天
本座自以為道心已無缺完滿,可縱橫無腦文之時
竟然俾睇咗兩章嘅《煉氣3000層之開局收女帝爲徒》破咗道心
睇個19名都知主角葉空係煉氣3000層嘅隱世高手
但門派冇人知 個個都以為佢係廢柴
有次開派收徒果陣,有位女帝轉生嘅為免麻煩就求其指名要主角做師傅
然後我就睇咗下面段嘢毒到破咗道心棄文
“小……小心!”

走着走着,葉空突然一個趔趄,就要摔倒,林夭夭連忙過去扶住。

她攙扶着葉空肩膀,近距離感受着另一位男人的氣息,秀眉微蹙!

內心裏,有一抹殺機,一閃而過!

倆世爲人,可還沒有男人能跟她有過肌膚之親!
睇到下面大笑咗出聲
講凝練道心一律建議帝霸
cls
睇武煉同百煉漫畫
我的女友來自未來睇到軍訓之後好撚嬲,賀天然真係好撚仆街,優柔寡斷害曬兩個女人利申艾青黨
開始睇蛊真人,點解可以咁多廢話,重生真接copy半章之前劇情
帝霸睇咗好似幾百章
都冇上面果本第二章就毒發身亡咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞