GUNDAM SEED系列討論區27 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
佢地好似冇乜同場機會

如果妹仔有乜冬瓜豆腐, 蘭會係合理
自由5個主力發炮位(槍口,等離子收束鐳射砲x2,磁軌炮x2)個畫面令人下意識覺得佢火力強於正義好多, 但正義其實都係有5個火力大嘅炮口, (本體槍口, 背部外掛配件嘅光束炮x2, 特殊穿甲彈炮口x2), 設計上火力唔係話差好多, 但佢嘅火力表現只在闖入創世紀前打爆防衛道牆果一刻體現過一次
Sf前半話題有少少嚴肅,後半上宇宙好似啪撚咗藥咁
似係寫咗一半再有人續寫

Sd主題係人唔係為咗世界而生,而係有人喺度先叫做世界
Sf主題係人唔係因為需要先去愛,而係有愛先需要一個人

都仲算係貼題,只係個scope突然收窄咗,同埋個表達方式有啲暴走 感覺上似係將一套續集縮做一套2個鐘劇場而做嘅妥協

劇場版最鍾意反而最鍾意係對基拉前半嘅心理描寫,無論係基拉自己嘅表情同埋其他人對佢嘅評語都寫得好優秀
奧布既人係演員?
係咪講千年號俾人打劫
想知拉克絲老母個fd點解變細 係咪偷左aptx食
早2日官網update埋戰艦 d新戰艦玩到惑星間航宙已經好癲 女王果架有12連陽電子炮
twitter都勁多人吐槽 millennium都係得4連
應該要搵穆叔擋一次嘛
出pilot suit
shf出黎可能唔太靚,始終shf有可動d關節會一忽忽
我寧願佢連PD駕駛座出隻figure
個樣硬係爭啲
正義好似都有multilock 冇咁嘅火力點會裝
笑死 可動式
愛之戰士 基拉
最勁得陽電子炮?
玩到要加數量
唔計創世紀玩核爆 鎮魂曲成個基地咁大 移動到ge武器最大力係佢
裝流星用
原來基拉莉古絲最尾MIA
長開盾同光翼好食電
基蘭小說版寫得幾好
蘭打基拉,好聽就係修正
難聽啲就係帶有私心嘅「報復」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞