GUNDAM SEED系列討論區27 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
代理聽到你訴求

「捉緊未來的自由之翼。」

-故事簡介-
C.E.75,戰火仍未消停,獨立運動、藍宇宙的侵佔陸續發生……。為了平息事態,由莉古絲擔任初代總裁的世界和平監視機構・COMPASS就此創立,基拉等人作為組織成員開始介入各地的鬥爭。在此情況下,新興國家Foundation提議共同作戰進攻藍宇宙的大本營。

🔹繼2004年《機動戰士高達SEED》系列於香港首度播出後,與觀眾暌違約20年後強勢回歸的最新作 !
🔹日本觀影人數超越262萬人、票房突破44.1億日圓!高達系列史上最高票房電影!
🔹日本電影評分網站Filmarks達4.2/5分、Yahoo! JAPAN評分更達 4.5/5,受到日本影迷及粉絲激讚 !

《機動戰士高達SEED FREEDOM》日語原聲
4DX / MX4D震撼登場
4.25 港澳地區同步「爆SEED」。

更多電影消息請留意羚邦映畫!
Facebook: https://www.facebook.com/MedialinkFilms
Instagram: https://www.instagram.com/medialinkfilms
無IMAX?
首先呢套野從未存在過IMAX版
一係就0宣傳
一宣傳就拎張劇透圖
https://www.instagram.com/p/C53Q2CFKdo9/?igsh=MTRtaXhyZXd0YmFtbQ==
香港都好似有4DX版上
台仔果邊都係零邦代理,有個特典就係要人狂睇4DX版黎換
原來如此
咁睇咩版好
得番呢張未用過
台仔都係咁鬧代理垃圾
台灣電影院一日上seed最多4場(數位+4DX),特典同韓國泰國比又一般
相比起排球一日就十幾廿場,特典仲有翻譯埋嘅漫畫
都係射擊
都冇劇唔劇透啦 到依家會去睇既人上網都唔多唔少會見過晒d機設圖甚至劇情
玩具都出哂唔知透咩
人哋得個封面翻譯咗咋入面日文黎
依3個月唔打暈自己 都好難唔中劇透
睇到第七集
越睇越覺得基拉上翻主角位應該一開始就確定左
議長越睇越老謀心算
睇阿斯蘭個死人樣真係好淫賤

莉古斯其實根本唔想走上權力最高點
雖然繼承曬古蘭爾派既一切
但睇落佢最開心都係同基拉睇海
個垃圾紫毛水就盡面就一啲都唔比
卡卡自己又唔識做又咩都做唔到
怪唔得阿斯蘭會走去plant

那幕真係笑左
第11集,奧布開會就係不停攻擊卡卡
不斷否定佢,不斷去踩低佢話佢唔識嘢
全場冇一個係自己友
然後個垃圾紫毛又鬧完話 公事黎架 唔好怪我
雖然佢地咁話你但我好愛你架

如果呢兩年黎卡卡都係咁樣比班所謂膠官pua
我覺得去seedd 既種種降智冇自信根本情有可原
身邊撐佢既人又冇一個撐佢。。
真係好慘
基拉真係好弟弟好兄弟

走去搶婚 仲要驚搶唔到用 自由去搶

完成卡卡嘅結婚自己
好似幾抵
得返metal robot既不朽正義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞