GUNDAM SEED系列討論區27 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁諗落第二第三代有生殖問題係因為第一代唔夠完美
戰艦模型好難買到啊
明明睇牌面saviour係bb版rising freedom 阿斯蘭可能1%功力都未用到
屌你我打機用救世仲好過蘭揸自由先唔好用,救世好撚靈活
啲精秒殺調整者加自然人
懷疑基拉屌芙蕾嗰陣係體外射精

新加坡
基拉最勁係把口夠勁識氹人,連真,伊撒古都搞得掂
蘭都有整torii比基拉
我覺得整halo比lacus唔代表蘭中意Lacua
係有朋友既好感,同作為婚約者既責任多啲

lacus一開始失蹤嗰下,佢都唔算好肉緊,仲得閒嘲諷自己要好似hero咁救lacus做宣傳啊

lacus救返黎,淨係掛住問基拉點

而且同埋對比之後對卡既主動又攬又錫
佢對Lacus臨別索吻最後係錫塊面
真做左准將隻狗
柴犬
我都覺得整 Haro 都只不過係出於對未婚妻既禮貌
見女仔可能鍾意呢 d 就愈整愈多
何況本身阿斯蘭應該都係鍾意機械野
順便整黎當去人屋企既見面禮

不過人地失蹤佢又真係冷淡 d
睇野習慣 fast forward
都冇留意到點解佢唔肉緊少少

對卡卡果種主動真係冇得比較
SF 係痴漢 mode
睇返轉頭 Seed 果陣已經好含蓄
只係講咗一句一齊種花就...
佢同伊撒古講過野?
佢水掂左迪亞卡然後就和平左
主動攬住卡卡
點解我覺得基拉先係比阿斯蘭同埋莉古絲氹果個
阿斯蘭有氹基拉咩
基拉做錯野,佢都係囉嗦/說教同修正拳,雖然囉嗦完都會幫拖
基拉唔似阿斯蘭成日說教味重

已經易接受好多

仲會直球讚人,對伊扎古系特攻
阿斯蘭肯定會幫朋友
係估唔到原來佢都會修正人
Seed 感覺佢好冷靜
SD 就見佢會郁手打真
SF 就 dup 爆基拉
果然 SD 係破壞人設既開始
一黎就打你幾巴就算你幾有道理都冇用
其實seed我覺得佢都唔係咁冷靜

尼古路死果陣,伊扎古係側邊講佢唔應該死
阿斯蘭都係郁手先果個

正義自由蘭同基拉落機果下,有幕係影住蘭揸緊拳頭
唔係卡跑過黎,我都覺得佢會一拳打過去

見老竇,傾計失敗,比人用一堆搶圍住果下,佢都衝過去老竇到,都明顯好唔冷靜
比只雀你做定情仲唔係氹
seed前期每次見到基拉都想氹佢落zaft
之後發覺氹唔掂就索性跟住你

咁睇成件事真係好gay
而家先覺得gay咩
不嬲都gay

初期為左基拉瘋狂扮工
中期如果唔係基拉,都引發唔到同卡卡,仲有同lacus既談話,就唔會反水
由seed到sf瘋狂救場

仲送埋核動能定情信物

不過大過我覺得佢對基拉冇咁溫柔了
可能大過左基拉有L氹
阿斯蘭有c要氹
突然get到基拉姐弟點解係引導啊斯蘭同莉古絲
佢兩個都好希望有人可以依靠自己
對自己撒嬌
基拉同埋卡卡恰到好處的任性啱啱好可以滿足佢兩個

記得啊斯蘭信任基拉係 有能力但係好鬼懶
成日要拉佢一把,卡卡就係由理念但係唔係好知點做
又係要佢推一推先得 滿足到佢內心既 被需求感
真係怪唔得咁多女埋身都係唔上眼

btw你覺得佢對基拉冇咁溫柔
但係咁多人面前不顧自己形象
全頻講啲痴線嘢 仲唔係氹緊基拉
唯一認同白頭佬就係seedd穆係個大屠殺戰犯同害死stella係真既仇人, 呢個點洗都洗唔到
電影版聽到佢地互叫大叔小子真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞