GUNDAM SEED系列討論區27 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Seed d前面同seed 比係有d悶
不過捱到自由出擊同真第一次爆seed就開始好睇返
所以我重溫左freedom搶婚 村雨主動扔槍n次

悶啲都算,睇住seed好中意既角色喺sd唔知做乜9果陣
基拉唔知亂入岩唔岩但照亂入 搞到個戰場仲衰
亞斯蘭返去zaft 明明係為左出一分力保護個地方
但佢一返去就迷惘
卡嘉蓮明明經歷過seed發生過既野 但佢就好似退化返 去返seed開頭咁樣
正常
我都唔想睇
真啊

仲有莉古絲見到阿斯蘭行都要人扶 仲塞部ij比佢

莉古絲同阿斯蘭seed死老竇都冇sd米婭死果下即場喊得咁勁

美玲為咗嘢都冇講兩句但有啲好感既同事背叛祖國

露娜毫無芥蒂咁攬住殺咗自己細妹嘅人

rey聽左基拉嘴炮即場反水殺左自己最仰慕嘅人

SD d 人設亂嚟咁
所以先唔想睇
得幾幕Cut係有興趣睇
基拉搶婚、卡卡揸曉、打爆紫菜頭
仲有d AA艦長對Plant特種部隊開槍
睇咗d cut就當自己睇完SD算
Rey呢個直頭on9
基拉講左兩句就信哂佢 然後開槍射死議長
露娜個邊要講既就係佢明真唔想殺佢阿妹 但做得軍人就要服從命令
其他都好認同
睇Stella跌落海個集
露娜理解還理解。但我覺得感情上佢都消化多陣先接受 會好啲
我之前只係覺得你地成日用sd鬧阿斯蘭有啲唔公平

因為sd入面個個都亂嚟
阿斯蘭又好 卡卡都好,其他人都好
救世好型 但入面冇咩表現
仲要比人削做人棍
唔講劇情住
頭幾集議長望住阿斯蘭個死人樣真係好賤
然後主角ray同埋露娜都係紅衣但係拎扎古
設計多兩隻唔得既
露娜射擊一般但比炮渣佢用
都唔知係唔係玩9佢
其實雷同露娜 調轉揸 會唔會好好多
都唔止阿斯蘭
我覺得卡卡都有問題
經歷完seed都咁天真
不過佢又冇人幫手
基拉又PTSD⋯
我諗冇咩變化既人就係配角
#每日關注幾時公佈香港特典同賣飛
唔想提
個垃圾代理
我諗下星期一會有料

我想問下 個代理要幾垃圾先可以去到
成個4月一個post都唔出
三月二十七 已經係上一個
我估聽日啦
剩1星期點都要預熱下掛
終於出現了!!!
不過我想要新規既畫多 d...
20年前好多架
而家賺咁多都唔整其他
咁劇場版上映後都仲可以買到新畫既
cafe sanrio 劇場版禮裝 見面會

希望之後再多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞