GUNDAM SEED系列討論區27 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係 機動性果到打錯命運
不過其實你唔講都唔會覺得班黑騎性能遠遠強過三巨頭
以為只係屈讀心神探同ft裝甲吸光束

飛自不正劇中表現差一黎劇情殺 二黎佢地精神混亂緊 三黎比2-3部機圍 4黎對面有讀心術
同埋好似無講黑騎同飛自不正比邊一邊勁d

話時話b站有人靠流出畫面分析基拉雖然比boss打到sf2大破 但反而一戰封神 有86贏gtr個味道 流出都可以逐格睇好撚痴線
塔矢亮入佢數 當係啦
其實福田愈吹黑騎士性能勁,愈顯得班所謂嘅アコード廢,點到即止算啦
同埋你睇完套戲或者啲流出片會覺得根本同而家啲設定都唔同,至少唔會覺得性能真係差咁遠
係得部boss機會令你覺得比三巨頭強好多,可能因為得佢有大背包

今次打鬥比起sd ,會似返以前seed有啲戰術feel
都唔係呀 未開頭劍 已經斷左黑騎隻左手
阿斯蘭性格好大反差
明明seed好似好認真
好到SD會扮工
SF會FF
Lm
係修羅中emotional damage(阿斯蘭ff色色卡嘉莉) 之後預測阿斯蘭動作錯(卡嘉莉remote ij2)中彈斷手
之後修羅喺面緊紅 機體受捐情況下都打斷ij2隻右手同捉住ij2左手限制ij2行動 如果唔係有頭劍可能要2887了
唔迷惘既阿斯蘭都唔夠佢打
人地d機睇黎係先進太多
根據福田9up時間,阿斯蘭係想速戰速決,突登賣破綻去換用頭刀既機會

另外陰謀論係一開始ij2登場露曬除左頭刀以外既刀,等修羅潛意識覺得阿斯蘭已經用曬刀,忽略左ij2仲可能有其他刀
咁劇場版上映果下 ,我都見好多ac 圖有美玲既
本身唔中意美玲既,唔會迫自己畫啦

同埋討厭cp又唔等於討厭角色既
seed初期佢見到基拉都扮工既
真正既阿斯蘭根本係桂
戰鬥入面諗淫野
搞到之後要搵卡嘉蓮解釋
都唔算好扮架
之後夾住佢2887
FF 如果卡卡真係同沙漠之虎戰嗰個豆釘一齊
唔知蘭會點樣
但係卡卡屋企會唔會俾佢同個豆釘一齊
如果故事咁樣創作會幾好睇
蘭會有個潛在對手 可以睇佢同個豆釘鬥
詳情參考a知道kc係兄妹前既舉動
電視版感覺唔太明顯喎
因為a就係按兵不動,淨係有啲憂傷嘅視線,畢竟果陣仲係阿斯蘭,唔係桂

反而想睇而家仲有人對卡有企圖既話,狂亂貴公子會點做
紫頭西人
阿斯蘭同桂
中之人一樣
都開過高達
都係貴公子
冇同時出現過
你哋講嘅嗰個桂
係咪有份參與機戰的桂木桂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞