GUNDAM SEED系列討論區27 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
反派啲言語營造到阿斯蘭係傳奇機師咁,基拉同真完全被睇唔起
2025 2026 Game?
又要講

佢揸救世果期真係扮工既極致

射兩下 變型 飛 變型 射兩下 loop
對住同樣唔識打交的自然人果陣, 基拉先可以靠"超級調整者"的優勢哋文哋武攞

一旦對手變成有受過近身格鬥訓練的軍人時, 基拉即刻單方面捱打.

BTW, 我都懷疑基拉本身"超級調整者"的體質夠硬淨, 先硬食到阿斯籣咁多拳都唔暈 (雖然亦有機會係阿斯籣留佐力, 冇出盡力打), 比著其他人, 可能一早俾阿斯籣呢幾拳打暈佐.
召喚加奶油
修羅: 你果然非常強呀, 阿斯籣.薩拉
串埋真又唔係同阿斯蘭打
不過之後機戰, 如果冇得換裝直接出IJ二式的話, 出阿斯籣會好煩.

每次出佢都要先加氣力, 再爆甲變IJ二式先衝得

然後SF二式可以換乘, 但基拉以外的駕駛員用SF二式, 就無法變換成突自極.

到時機戰有位置出哂seed freedom咁多部機先算啦, 加埋其他參戰作品, 都唔知有冇位出突自極
雖然唔係正式隻揪,但係seed嗰陣有次喺個保護罩基地度有個地球軍軍官諗住郁基拉,然後畀基拉反制成功
而家基拉個柔弱形象太深入民心,冇咩人記得呢單野
係廣播劇補充架
gsf阿斯蘭:快住手吧⋯⋯認真打起來的話
基拉你是不可能打贏我的
召喚加奶油

炒飯生日快樂
希望你同美莉復合

唔係妹仔呀

係AA CIC
其實佢寫到ce世界嘅矛盾深到咁,根本唔會有打完仗嘅一日
或者佢根本諗唔到點先令故仔接駁到可以唔洗打仗
套戲有講過地聯嗰班人唔妥Plant未拆鎮魂曲
分分鐘又打到時就阿斯蘭做主角
仲有粉紅老母到底去咗邊,印象中好似冇講過佢嘅下落
另外就係今集直頭有惑星戰艦
之後話拎嚟對付外星鯨魚又得
淨係伏筆都大撚把可以拎嚟做一兩套續集
睇過人地整既救世Cut
真係對住強化人都係變型同飛黎飛去
呢隻紅唇都好過SF既孖潤腸
唔理佢咩故事啦
趁d聲優仲在生、keep到把聲就好搞⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞