GUNDAM SEED系列討論區27 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
惡真弟弟變阿真弟弟

越嚟越鍾意阿真弟弟
但係跟雙子
呢度好和平的

引戰人士一律Wfc
救世主事件又點睇
蘭一個人唔開心
自己一個食晒

卡卡知道蘭的套路
陪佢一齊渡過難關
Seed Destiny呷醋蘭鬧卡
想講粉紅色haro 其實係master key 黎
大天使軍用級反鎖都開到
唔match咪仲好
每年慳返唔少膠袋錢
//尼歌路死果陣,伊扎古係側邊講佢唔應該死
阿斯蘭都係郁手先果個//

正常平時已經面阻阻,之後變咗做察拉隊,塔矢亮仲唔鋸。呢頭有個friend係自己面前死咗,已經心情好撚曳,見到佢返更衣室發脾氣,仲要怪責蘭咁款,開佢拖la
隻雀同haro都係軍事級機器
隻雀可以尋人 敵人alarm
haro可以解鎖 放毒氣 尋人
到底阿斯蘭點解要整成咁
細細個就做d咁既野
同意KC分別滿足到AL既照顧慾

但我覺得C擊中蘭係因為佢有守護自己既意向
明知自己殺左K仲送守護石
自己老竇死左仲安慰自己有得仲同老竇傾
最後創世紀自爆衝入黎勸自己走

因為女仔比較識撒嬌,其實其他女都可以滿足到佢照顧人既感覺。

但卡想保護自己

諗諗下AC/KL都好有互相守護既欲望
但四個人都諗埋左邊

兩條仔
A見C咁辛苦,想自己幫手促進和平=sd
然後a比k削人棍

K想一人之力為L獻上和平=sf
然後k比a修正

兩條女
c叫美玲照顧A
准將有件黑色衫都成堆皮帶
咪扮
26號上 今日仲未賣飛?
唔係25號上咩
有冇特典場先係重點
就算SF係21號上畫 我都寧願等多一日先去睇
同人迫
Haro 拎黎Bully人
雀拎黎偷拍女人
我覺得 A 鍾意 C 係因為佢見開既係 d 典型女仔
可能佢求學時期 d 女都係嬌嗲 feel
L 又走高雅路線
反而 C 係率真粗魯路線
仲成日講中 A 心入面既野
斷手果陣話佢一定好痛
不過我翻睇 Seed 覺得 A 鍾意 C 既速度好快

K 就自己比自己好大壓力
因為 AA 都係自然人
Seed 後期佢應該好 dd
因為有 A 同迪亞加
SD 冇睇晒唔肯定佢大唔大壓力
見結尾好似都冇咩野...
但 SF 唔係好明做咩事一開頭小說又 PTSD 咁
明明 Compass d 人都調整者
竟然飆一句你地太弱
真話晒都 Freedom Killer
弱係邊呢
K 溫柔善良又真既....
但其實佢都有 d 攬上身同太自信自己 handle 到
《機動戰士鋼彈SEED》、《機動戰士鋼彈SEED DESTINY》 Special Edition(原聲日語配音)期間限定熱身馬拉松!︱4月11至4月19日限時熱播!【Ani-One】
https://www.youtube.com/watch?v=u6qB6-D78AI
唔止aa 根本由細到大都贏緊人
加以自己能力做it狗都綽綽有餘
落難被逼渣ms 竟然揪得贏同樣係調整者+軍人
一對多先落下風 同青梅打完大難不死食軟飯換部勁機
同劉嗚煒 鐘培生一樣自此係ms路上一帆風順
有威脅既3小強都死左 古魯謝又死埋
係喱個背景落到sd 出山
青梅都可以人棍 連青梅都比下去 (佢覺得)
同真都只不過有大天使號既包袱(佢覺得)
咁既戰績講一句太弱真係唔過份
代佢入一個富二三代既情景
大和隊長太自負⋯⋯雖然佢講嘅都係事實
a對c根本一見傾心
根據福田9uper l對k都係一見鍾情

我覺得sf啲人物性格有啲無視sd,但經歷喺到
基拉根本seed戰後ptsd冇好過
但又覺得能力愈大,責任愈大
自己係最強調整者,要孭起成頭家

壓力大到崩潰果下 就口不擇言啦
自己能力最高=你地太弱

但應該唔係睇唔起大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞