[TFT] 聯盟戰棋 S11 討論區

681 回覆
1 Like 4 Dislike
其實如果真係想認真上分 玩5個陣就夠 senna duelist yone fast 9 同kaisa 我自己係咁玩
個人覺得 如果senna同duelist uncontested都好強 yone就仲勁 如果有同行揀3戰力2 星都夠top4 不過要有kayn裝備
其實凱莎用senna個套過渡會仲平滑
仲有8決鬥 有決鬥轉必玩 3-2 6決鬥 2星神裝熊基本可以打到5階段
我都覺

shen illaoi果啲其實都夠坦

冇野出或者多法裝又可以轉鬼木靈玩鏡爪
決鬥轉俾diana坦到痴線
我自己係咁玩 自己鍾意ghostly kaisa多過brusier 不過brusier上限高啲
發現泰坦40層個海克斯打凱莎好好用
求其彈兩彈就滿層數
隻凱莎即刻0傷
琴日玩左舖勁爽既局
但今季random 成份太多。。上季玩開心鋼95 8等求其d天選
歐洲d到5費天選直接食雞
d唔到有坦天選都可以過渡上9揾五費2星
同埋last patch buff 燼buff都好多 直接升到鑽
想問下台服有冇得睇自己啲勝率 想睇下自己食分同食雞既rate
Tactics tools
唔止自己帶牌
自己帶埋假人
thankssss
手機玩唔慣操作唔敢打rank
我返工就用手機 返屋企就用電腦玩今季暫時玩左50場 place 3.74 top4 64% win 26% 新手黎講算唔錯?
好多都有 lolchess metatft tatics.tool
好唔錯架啦
用手機玩難玩到傻 fps又低又對唔到位
我手機應該都係做帶氧果陣玩
想問會唔會有師兄可以教下點玩 今季唔係好識
問就係95
moganna好似counter凱爾?
夠魔攻可以無視前排ko後排
認真答 如果真係唔熟但係又希望可以爬分 推薦真係hard force yone/deulist
moganna可以話全game最廢unit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞