[TFT] 聯盟戰棋 S11 討論區

735 回覆
1 Like 4 Dislike
等hotfix啦
屌你老母,悟空選秀radiant item 想屌好耐,只係本身好少見所以無屌,2 階段就出件radiant, 你老味last pick 嗰d 如果件野真係閪同輸咗個game 無乜分別
冰女好心就remove 跌loot 算啦
血都唔係問題,萬用最強cc + farm 錢+裝 snow ball 先係問題
本身冰女都好脆,要改都改低少少攻速等佢難少少cast 幾次咁咪算
。。。你自己都識講低費順風
1.低費pool大,冇人清pool仲難啲
2.順風極你都係4-1開始唔係好頂到

reroll kog cho gath唔靚裝會出事,最多保分,mythic 啓動唔快,加成一般,仲要好難開高
起碼要加多條mana先
其實隻英咪同上個set qiyana 一樣
只不過loot drop%太多
加長
qiyana 1 hex 攻距,如果無記錯係要開技殺到先有機會drop loot, 所以 1 星無裝要超好彩執到頭先有機會farm 裝

但冰女 2 hex 放人入茶壺幾秒,even 隊友殺咗都可以drop loot, 1 星無裝都有唔少機會farm 到,broken 好多
qiyana仲要開td+比件裝先farm到liss依家誇張到
但qiyana會偷裝比其他人
Liss係op,但只要加長條mana 已經解決到好多嘢
最好就緊係同qiyana 一樣15%loot drop算
咁賭狗就一定係前面啱裝加多張先玩,呢個patch我自己上大師,7成場都係玩個3個陣,最緊要係前面留意多啲其他人玩咩陣,盡量避免同兩個人撞陣
呢個版睇人合裝就好易估到佢想玩乜
但qiyana 無裝始終易死過冰女太多,因為 1 hex

但後者同意,本身招技就勁到值得單掛,仲 40% drop loot 跟本overkill
獨家天界KAYN
兩家人玩ashe annie分薄個board
都要臨死先有悟空同兩星kayn
咁樣攞第五出局
woohoo
更新之前一鋪都唔撚會再打
傻閪遊戲
你老母啲high roll狗 6lv攞撚住50蚊以上有annie同ashe
兩條撚屌夾硬攞porcelain crest夾硬開就鎖血
我下面bruiser kaisa同7財神都要送分
balanced as fuck
我而家已經懷疑個game 有某種system detect 你係咪上分太快/係咁輸,跟住會影響你運氣,雖然好陰謀論但通常好運贏 2 鋪之後就low roll, 連輸幾鋪又會嚟鋪high roll
玩左4場2場慨影奇遇
New patch 上咗?

由今set一開始玩到而家都係遇過一次
今日4局遇兩次
開季玩到而家未遇過
未遇過 想遇一次
起馬前期血量會變返重要少少
呢個版前期血不嬲都好緊要
加左咁多神器但停TRASH TO TREASURE
DLLM ON99得神器得天下
on9 仔唔nerf ashe annie
賭4費都算仲要賭埋神器
隻手一西即刻收皮
CLS件黃豆神器勁撚到呢
升仙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞