[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
仆街卡關,冇油

Btw
有冇得睇每個場地既獎
Eg 有d係獎medal,想晉級拎多幾次
但想睇下高級嘅場獎咩
如果暫時未有更高價值嘅獎,我繼續升我個難波
而家一場一百萬

個場咁大都冇鳩用
6個鑽油都升緊
卡曬關
仆街卡關,冇油

Btw
有冇得睇每個場地既獎
Eg 有d係獎medal,想晉級拎多幾次
但想睇下高級嘅場獎咩
如果暫時未有更高價值嘅獎,我繼續升我個難波
而家一場一百萬

猩猩島晉級一次又贏左有15 GP
北極晉級一次有10 GP+7x研究點

個場咁大都冇鳩用
6個鑽油都升緊
卡曬關

你個場完全無考慮擺位既問題
你果兩座江戶城同白買無分別
有的咩係一定要研究?我見有的咩員工餐廳,好似冇咩用,我唔夠膽亂去研究

有多餘研究點拎去谷技師整車技能仲好

唔係有多餘研究點數呀,係唔夠膽亂咁研究,我仲有好多咩咩進化技術+1個的
有的咩係一定要研究?我見有的咩員工餐廳,好似冇咩用,我唔夠膽亂去研究

有多餘研究點拎去谷技師整車技能仲好

唔係有多餘研究點數呀,係唔夠膽亂咁研究,我仲有好多咩咩進化技術+1個的

試驗場你唔研究點整車

其他有淨點數拎去谷技師技能

個場咁大都冇鳩用
6個鑽油都升緊
卡曬關

太麻煩,亂擺算啦
淨係谷兩座城中間個3件整車已經好爽
瘋狂拆車左兩日都未升到9lv技師

個場咁大都冇鳩用
6個鑽油都升緊
卡曬關

太麻煩,亂擺算啦
淨係谷兩座城中間個3件整車已經好爽

傻既
你24小時整車?
用到整車咪放返落去谷數值,唔洗整車既咪放其他野

同埋一d都唔麻煩,你佈局完基本上唔會再郁
但你e家個佈局同白買2座江戶城無分別
當初拎2400抽車好過擺兩棟變左雞肋既江戶城仲好啦
建築佈局真係好重要
見到上面話拆極車都未夠研究點升lvl 9
我已經棄左拆車個方法,直接扔博物館同實驗室落建築加成位度,等幾個鐘可以有近800加成點

我一場限時用最少15萬油,打挑戰一場用3萬,但我唔會愁無油用,因為2個鐘已經整到最少60萬油比我,油庫160萬容量

當你地愁緊無油無研究點,其實可以諗下點佈局,縮短自己等待既時間
我而家咁樣擺
又準備整車
我而家咁樣擺
又準備整車

開羅像個位曬左,開羅像2格範圍內有加成

我想問咩係 D力

我想問咩係 D力

Downforce,下壓力,影響你可唔可以高速入彎
車轉彎數值高但d force低,架車都係好慢咁入彎,特別係L彎位

又要post多次
咁樣3個建築圍埋係最好
紅圈果個位一定過300環境,到整車時放設計室又得,放試驗場又得,唔洗整車時放博物館實驗室雞場,
藍圈果2個位環境過220,整車時放風洞係左邊藍圈,因為食2格環境,環境28x
綠圈果d 150

逢角位都放d單體擺設谷綠圈數值,總之做到設施得一個出路,其他3個方向都有擺設包圍,上面咁擺先發揮到你d江戶城,開羅像個用途

你想整架車潛力過400,有時唔係淨講運,ed位都好大影響
建築佈局真係好重要
我已經棄左拆車個方法,直接扔博物館同實驗室落建築加成位度,等幾個鐘可以有近800加成點

我一場限時用最少15萬油,打挑戰一場用3萬,但我唔會愁無油用,因為2個鐘已經整到最少60萬油比我,油庫160萬容量

當你地愁緊無油無研究點,其實可以諗下點佈局,縮短自己等待既時間

其實我不嬲唔會冇油,我成日去輸難波
但係今日連打左3個大賽,同時d鑽油任部一齊升級
平時會有十幾廿萬油
建築佈局真係好重要

平時會有十幾廿萬油

總之心得我就比左你地
你地跟唔跟一回事
玩得開心就得

但唔好我比完心得,你地又唔跟然後又話我整到架車幾勁,升得幾快,玩得幾癲攪到無mood要棄驚就得

一般咁樣放零件就得?
架車轉彎好慢 行兩轉越野就無哂耐久
回樓主

起手到而家我係用GT車搭兩棲, 2架都配搭4WD性能(LVL 41時會出現) (不過我都見有唔少老手用卡丁搭越野,所有方法都可以)
回樓上

起手到而家我係用GT車搭兩棲, 2架都配搭4WD性能(LVL 41時會出現) (不過我都見有唔少老手用卡丁搭越野,所有方法都可以)
回樓上

咁零件呢?
建築佈局真係好重要

平時會有十幾廿萬油

總之心得我就比左你地
你地跟唔跟一回事
玩得開心就得

但唔好我比完心得,你地又唔跟然後又話我整到架車幾勁,升得幾快,玩得幾癲攪到無mood要棄驚就得

同你整得差唔多,跟手每次升級都要調D油倉去最高加乘到
回樓上

咁零件呢?

抽/用買果s

老實講,差好遠
睇你佈局果幅圖就見到未掌握到點樣擺建築,只係將成堆建築圍住左江戶城,而我個佈局整完之後,除左整車都唔會掉建築位

老實講,差好遠
睇你佈局果幅圖就見到未掌握到點樣擺建築,只係將成堆建築圍住左江戶城,而我個佈局整完之後,除左整車都唔會掉建築位

我唔係圖中果位呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞