[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
成日凝住要整車冇升啲test track, 嘥哂啲時間
整車又要SL 啲對話出黎煩到呢

我琴日sl左前後2個鐘,整出黎架車仲廢過我用半個鐘整果架一大截
已經醉哂,唔知咩標準整到一架勁車

btw,架雞車攪成點? 仲係愈整愈差??

暫時未拆,upgrade 緊啲場

加技師尾3個技能好有用,睇某個日本仔d片重砌架lvl99車時個潛力都好高

冇研究points, 要拆車

拆廢車啦,拆muscle car同雞車都係同樣研究資料

一隊修車,一隊研究,一隊tune 車,除左每日一個免費quota 冇時間拆
打風,召喚各手足上水

有假放

大交合+誠哥+平日,難了
打風,召喚各手足上水

有假放

太早打,睇黎聽日至少返半日

隨時聽朝6點落波但落狗屎,今晚掛8號但水靜鵝飛

我琴日sl左前後2個鐘,整出黎架車仲廢過我用半個鐘整果架一大截
已經醉哂,唔知咩標準整到一架勁車

加技師尾3個技能好有用,睇某個日本仔d片重砌架lvl99車時個潛力都好高

一隊修車,一隊研究,一隊tune 車,除左每日一個免費quota 冇時間拆

我兩隊研究,研究緊engine, transmission上限突破,等6日定7日

我兩隊研究,研究緊engine, transmission上限突破,等6日定7日

6日

6日

agger on99
頭先突然彈段野出黎,冇睇講乜好快按ok,跟注game畫面又彈個信息送左300個GP 比我
頭先突然彈段野出黎,冇睇講乜好快按ok,跟注game畫面又彈個信息送左300個GP 比我

開羅每星期都會送gp,所以話良心驚

6日

agger on99

研究完可以上到120lvl,再有個突破,研究埋就上到150lvl
想問點樣加架車啲裝備slot,依加得好少

抽車

姐係點,依加架車得3個基本裝備slot加兩個額外既,抽車先有得裝好多野?
4WD又要兩日
4WD又要兩日

我早幾個鐘等完
想問點樣加架車啲裝備slot,依加得好少

抽車

姐係點,依加架車得3個基本裝備slot加兩個額外既,抽車先有得裝好多野?

愈高級車愈多slot
一係用大型車,可以多一個slot
買完兩座江戶之後d gp點用
見到樓主咁撚癲已經唔想玩

我都係,尤其我隻油王咁撚屎,星數卡喺一千,無架車打得贏,又無水魚

我係買果D回收研究資料,燃料
升星星好撚煩
搵成半個鐘先有一次60%or up
然後打2-3場就會輸番1場
即係冇打過
江户城都買唔起, GP 拎哂黎抽buggy

我都係玩十幾個鐘啦,又唔見我得

btw,係咪最多得3crew?有無4 crew添

咁就奶野了,緊係抽車/抽零件, 零件直接10抽, 抽到稀有既主要零件已經好夠打

咁就奶野了,緊係抽車/抽零件, 零件直接10抽, 抽到稀有既主要零件已經好夠打

我今朝一抽果個叫唔叫勁零件
今日升晒d零件打左好多關

我都係玩十幾個鐘啦,又唔見我得

btw,係咪最多得3crew?有無4 crew添

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞