[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
557 057 439
1粒藍圓珠 加好友

你2粒
個team有3個人 但次次都係得個車手同1個技師有exp拎既?
個team有3個人 但次次都係得個車手同1個技師有exp拎既?

遊戲設定係咁
我2粒三角

ID: 890229715

求加 唔要正方

遊戲設定係咁

有無方法set到邊個技師拎exp

遊戲設定係咁

No
之前D建築只要條路通,唔理係路定係草都得,E家一定要我起路
Pish

遊戲設定係咁

No

少淨一個

遊戲設定係咁

No

炒淨一個
3. 建議當你有兩隊人或三隊人 (LVL 60時比300萬就可以換工場,有3隊人),一隊係淨係用黎打比賽 (打比賽果隊最少放4個炒氣氛), 一隊就用開發新車 (有齊哂整車技能既人係哂E隊,最少1個炒氣氛,車手有絕佳狀態時整車有加成)

呢到唔係好明,拎黎打比賽果隊既技師能力係咪無咁重要?有炒氣氛就ok? 同埋配置左入隊既技師點樣轉隊,搵唔到
3. 建議當你有兩隊人或三隊人 (LVL 60時比300萬就可以換工場,有3隊人),一隊係淨係用黎打比賽 (打比賽果隊最少放4個炒氣氛), 一隊就用開發新車 (有齊哂整車技能既人係哂E隊,最少1個炒氣氛,車手有絕佳狀態時整車有加成)

呢到唔係好明,拎黎打比賽果隊既技師能力係咪無咁重要?有炒氣氛就ok? 同埋配置左入隊既技師點樣轉隊,搵唔到

商店>寶物商店>法螺 (600GP)
用咗可以將人轉黎轉去
應該1次性 我買咗但未用

嘩,你做咩害人,傻既先會買
炒左佢,等一兩個鐘請返咪得,反正聘請果part每個鐘都會reset,駛乜曬600 GP買個用得一次性既道具

咁你咪諗下比賽果隊人會唔會拎黎整車咪得

無得轉,炒左條友再等陣請返佢就得
終於砌左架250潛蒸氣開羅君
但可以裝雙渦輪用勁多油
岩岩打拉力賽每場兩個圈,打幾場就玩哂我d油
但可以裝雙渦輪用勁多油

勁,可以升LVL升上去

但係全部加速好爽啵
1.
新手開始玩到有d亂唔知應該做咩先
D車係咪應該有時間就拆再整番架新既刷數值?
同埋研究果到好多舊野都唔知研咩先好

睇#3再消化

車解析到100%就可以解析
但可以裝雙渦輪用勁多油

勁,可以升LVL升上去

但係全部加速好爽啵

但太食油
跑一轉北極要80000油
但可以裝雙渦輪用勁多油

勁,可以升LVL升上去

但係全部加速好爽啵

但太食油
跑一轉北極要80000油

同一個北極場,我13萬油,但玩到e個lvl已經唔缺油

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞