[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
屌,D車愈整愈廢
第一架461
第二架450
第三架441

愈差愈遠,繼續玩返熊仔
陳文狀態很好
伊可內狀態好

點解可以整完仲廢過第一次全狀態正常架熊仔,真係唔撚明
Posh
沉到落底了
推推
其實晉級證點出法
原本以為一日一次

唔係咩?你有無用左佢呀

有用呀,我就係想狂用,以為每日一張
我朝早拎一張,頭先又出
而家輸第6、7都二十萬一場

點解既
其實晉級證點出法
原本以為一日一次

唔係咩?你有無用左佢呀

我朝早拎一張,頭先又出

點解既

From tofulo
夜晚咁少人推是咩一回事
原來有台灣玩家留意e個post

歡迎
其實晉級證點出法
原本以為一日一次

唔係咩?你有無用左佢呀

我朝早拎一張,頭先又出

點解既

From tofulo

唔係呀、我想知點解會又有比賽證
其實晉級證點出法
原本以為一日一次

唔係咩?你有無用左佢呀

我朝早拎一張,頭先又出

點解既

From tofulo

唔係呀、我想知點解會又有比賽證

我試過,一時時,不過一定要完成限時果3個任,咁就可能出多張,但我果次係一日出完2次證後既第日成日無出過,隔左一日先再出

終於3階,應該好多人心諗我點整到潛力461
我都唔知點整
最近幾次整都係低過461好多,運氣重要過技師

我都唔知點整

如果裝埋d零件到底有幾高到底
架熊仔頭仲有7分鐘上3階

之後整架車玩下先

上咗3階 潛力得297 個速度好難過1000

唔係314咩,點解而家得297

314係另一架一階S車 升唔到上去

我都唔知點整

你冇零件同我有零件差唔多
解析左啲車後再重新開發新車個陣點揀驅動方式係對架車好 個個都- 係4WD好似比較好 但裝完d力扣左好多
我冇儲GP買大江戶城,而家最緊果部都係A級車,一部S級都冇,其實係咪有兩座大江戶城會易抽S級車多D嫁?
我冇儲GP買大江戶城,而家最果部都係A級車,一部S級都冇,其實係咪有兩座大江戶城會易抽S級車多D嫁?
我冇儲GP買大江戶城,而家最果部都係A級車,一部S級都冇,其實係咪有兩座大江戶城會易抽S級車多D嫁?

關事架咩

關事架咩

唔關

關事架咩

唔關

重諗住重玩,儲GP買左兩座大江戶城先再抽S車

關事架咩

唔關

加環境only

關事架咩

唔關

加環境only

環境會影響抽S車既機率?

關事架咩

唔關

加環境only

好似抽s車都係睇手氣

關事架咩

唔關

加環境only

好似抽s車都係睇手氣

咁我真係黑仔,抽極都冇S車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞