[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
整車睇技術定iq重啲

Both, but Iq more important
想問upgrade部車
其實用黎做材料個架車嘅數值有冇影響
定求其砌部垃圾都可以拎黎做材料
改良完洗唔洗再整車先有個加成?
改良完洗唔洗再整車先有個加成?

No
想問upgrade部車
其實用黎做材料個架車嘅數值有冇影響
定求其砌部垃圾都可以拎黎做材料

後者
少左個正方形,唔知邊個del左,有無正方想加?

Added
我見到有台仔架古典潛力上到269,大家想整勁架車,記住幫技師點技能時點尾3項,同埋想整果類車既技能
依加30lv,本身用緊馬大吉,出現左油王,換唔換好
依加30lv,本身用緊馬大吉,出現左油王,換唔換好

Yes
雙星光,分析好難升上得172,33Lv
樓主用緊誰做試跑,有咩推介
雙星光,分析好難升上得172,33Lv
樓主用緊誰做試跑,有咩推介

雙星光
Pish
你地D金蛋多數用黎升咩?

D配件係咪用最初期個D就得?

之後只係+1,+2, 升LV?

岩岩用火車頭 一野撞落其他車度 包尾果架
笑死
你地D金蛋多數用黎升咩?

D配件係咪用最初期個D就得?

之後只係+1,+2, 升LV?

可以抽零件,用原本都得

爆機lu,真係可以輕鬆玩

屈機

屈機

爆機有咩打 打玩家?
最高幾多星

屈機

爆機有咩打 打玩家?
最高幾多星

限時,玩家,風雲榜

無記錯,究極大師好似係21.5星

屈機

爆機有咩打 打玩家?
最高幾多星

限時,玩家,風雲榜

我十星都未打,仲磨緊整車,最高先得215潛力

同埋升過一百lv之後D經驗咁難升既 而家無油好難捱

屈機

爆機有咩打 打玩家?
最高幾多星

限時,玩家,風雲榜

我十星都未打,仲磨緊整車,最高先得215潛力

同埋升過一百lv之後D經驗咁難升既 而家無油好難捱

慢玩都係一種享受黎,隻驚用黎消磨時間一流

想問下呢個係咪講賽車物語2嫁?點先有得打開羅島?

想問下呢個係咪講賽車物語2嫁?點先有得打開羅島?

應該係1,你睇D數值都知唔係呢隻GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞