[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
嗰啲動力研究室要用研究資料開啟
用得一舖定點?

關事架咩

唔關

重諗住重玩,儲GP買左兩座大江戶城先再抽S車

加環境only

環境會影響抽S車既機率?

好似抽s車都係睇手氣

咁我真係黑仔,抽極都冇S車

抽左幾次先

關事架咩

唔關

重諗住重玩,儲GP買左兩座大江戶城先再抽S車

加環境only

環境會影響抽S車既機率?

好似抽s車都係睇手氣

咁我真係黑仔,抽極都冇S車

抽左幾次先

我都唔記得左喇,有冇得睇返抽左幾多次嫁?
嗰啲動力研究室要用研究資料開啟
用得一舖定點?

限時8個鐘
個個學我重玩

重玩自行決定啦,無咩所謂,不過唔好引我程玩個進度為目標就得,會崩潰
個個學我重玩

重玩自行決定啦,無咩所謂,不過唔好引我程玩個進度為目標就得,會崩潰

抽唔到S級車,諗緊好冇重玩,首先儲GP買兩座城先,跟住先慢慢再儲GP十抽車,見你地咁易抽到S級車,我都好想要呀
有3000 GP買金字塔x2好定一個觀景台
最衰無max數值睇
最衰無max數值睇

我個金字塔升到lv9都係+32 ......
個個學我重玩

抽唔到S級車,諗緊好冇重玩,首先儲GP買兩座城先,跟住先慢慢再儲GP十抽車,見你地咁易抽到S級車,我都好想要呀

S車都唔代表勁架
E家果架咪廢廢地
仲有個wiki係記錄哂所有車既三圍同技能
有d s車都係廢

不過對上三架,應該係最強top 10,要等佢復出了
最衰無max數值睇

我個金字塔升到lv9都係+32 ......

咁即係頂盡唔會過40
如果唔課金抽車 又淨係用GT嘅話
美國車定古典車好
個個學我重玩

我一架都冇 放心
美國車定古典車好

個人心得有講
美國車定古典車好

個人心得有講

原來無

古典no doubt
開發新車用既驅動方式係點揀先對架車最好
開發新車用既驅動方式係點揀先對架車最

驅動方式List
http://kairosoft.wikia.com/wiki/Vehicles_(Grand_Prix_Story_2)
Pish
買左觀光塔,咁就3000 GP

你有課???

你有課???

無,打大獎賽同定期送GP賺返黎

你有課???

有無相睇你而家擺法,尋日執左成粒鐘都唔知執左D乜

同埋觀光塔加幾多

你有課???

有無相睇你而家擺法,尋日執左成粒鐘都唔知執左D乜

同埋觀光塔加幾多

起首30,升左一陣已經差少少追到我兩座江戶城
pish
PISH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞