[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
樓主你建議既技師係咪仲係巴哈果堆?

有d唔同了
pish
車手做設計師會唔會差啲
因為下面3個技能係駕駛能力,唔係性能提升
定係全隊既下面三個技能都影響架車,可以唔升隻車手
車手做設計師會唔會差啲

好問題,我都唔清楚,我用伊可內設計車,未試過用其他技師搭下三個技能咁設計車,你可以試下兩者設計車時分別大唔大
頂,SL太多到佢直情skip撚左個風洞

有d唔同了

more
定係要追po
頂,SL太多到佢直情skip撚左個風洞

Save位太近風洞個時間
Accept好友
建築升級完成

上面3點都會skip左個風洞/試跑

有d唔同了

more
定係要追po

梁衛家
增田
陳文
雙星光

西格瑪律
車手做設計師會唔會差啲

好問題,我都唔清楚,我用伊可內設計車,未試過用其他技師搭下三個技能咁設計車,你可以試下兩者設計車時分別大唔大

但係始終有隨機因素,到時整十架廿架
我2粒三角

ID: 890229715

求加 唔要正方

有d唔同了

more
定係要追po

梁衛家
增田
陳文
雙星光

西格瑪律

thx
我2粒三角

ID: 890229715

求加 唔要正方
pish

升爆左了 數值掂唔掂?
我2粒三角

62LV

ID: 255,576,439

求2粒好友加我
點先有第3隊? 同埋點樣可以請到6個技師?
岩岩終於儲夠石五抽完 有冇一架係好用

抽到個蒸汽火車,好似極廢

升爆左了 數值掂唔掂?

Ha,咪講左車要潛力250以上先好升

仲要lvl 99, rip
點先有第3隊? 同埋點樣可以請到6個技師?

又係e條問題
岩岩終於儲夠石五抽完 有冇一架係好用

唔等多日

今晚12點會出3架車,前面我先講過架火箭好廢
原來有post
玩左20日留名學野

玩左20日應該無咩學架啦,基本野都掌握哂,我估你最多都係唔識建築大法,SL整車,刷250萬賽事搵錢果類野
原來有post
玩左20日留名學野

玩左20日應該無咩學架啦,基本野都掌握哂,我估你最多都係唔識建築大法,SL整車,刷250萬賽事搵錢果類野

亂玩咋 50lv
用緊馬大吉同夏甘
得4個技師
又無特別配搭所以先search下資料
就見到呢個post

都唔算亂玩,識用馬大吉同夏甘開局

Lvl 50就點都要刷夠300萬轉場再整車

3隊入面要有隻葉助仁做車手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞