[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
而家入難波輸都有110k
重唔洗扣星
但你係d fans 送垃圾

越後加得越少 好似得10萬

我而家出到莫斯科炸
之後去淨係升難波

打一場66萬,好過刷250萬啵

我指23-》24 只係多左10萬

都多啦,7晉8都加都係幾萬,

通常每兩次先多
即係24》25 先會多,好似係

通常每兩次先多

都係得10萬

通常每兩次先多

都係得10萬

巴打你手機冇電啦
我2粒三角

ID: 890229715

求加 唔要正方
話說我係去Reddit度加好友,果度有個post係分哂三色,lvl 60以下同以上,靠果邊我friend list咁就max左
Pish下先
Pish
抽到S車火車頭
暫時唔攪佢注,但我手痕改良加了速度一格
咁其實改良係砌左先改,定係改到100%再砌
抽到S車火車頭

而家無咩所謂,2者都可以
但我會揀前者,早D有得玩
抽到S車火車頭

而家無咩所謂,2者都可以
但我會揀前者,早D有得玩

Thx !!
成4日未撞過250萬
700-900係咁撞
成4日未撞過250萬
700-900係咁撞

太低,1300最穩陣
同埋我發覺個總分同星數有關係
總分愈高,星數就要愈高先會遇到250萬
至於點睇總分,入GAME時有一行野,禁果行野就會列哂咩項目拎左幾多分,然後總分有幾多
成4日未撞過250萬
700-900係咁撞

太低,1300最穩陣
至於點睇總分,入GAME時有一行野,禁果行野就會列哂咩項目拎左幾多分,然後總分有幾多

p.s. 禁菜單,總部, 排行榜都可以知自己總分
BTW,岩岩發現左樣野,你禁你既星數,對戰紀錄果頁,左下角會有個切換既制,你禁切換,就可以知道你挑戰果個人同挑戰你果個人既ID,可以試下咁樣ADD D你缺顏色寶珠既人
成4日未撞過250萬
700-900係咁撞

太低,1300最穩陣

入驚睇3萬5
睇排行榜2萬8
btw升到900幾搵唔到人打
係咪應該升零件
成4日未撞過250萬
700-900係咁撞

太低,1300最穩陣

入驚睇3萬5
睇排行榜2萬8
btw升到900幾搵唔到人打
係咪應該升零件

重覆過唔知幾多次: 車可以唔升,但零件唔可以唔升
打到上1200就會見到
1300應該係6個對手入面有1-2個都係250萬
我2粒三角

ID: 890229715

求加 唔要正方

對同一件韓仔4次,全勝,當中佢挑我3次機,真係想知佢果3次點贏我架車
要三百定唔知三千萬
點搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞