[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我反而想知樓主你點可以係咁升建築
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?

應該係

上次有個post 1無見過既巴打都特登問我個大法係點樣,我都係叫佢返post 1搵

抽2次427 中兩個氣罐...
你地有冇抽到好野 ?

你地有冇抽到好野 ?

有,中左2個超級稀有既野,就係佢地幫我贏到究極大師賽
個渦輪發動機好L堅

你地有冇抽到好野 ?

想要engine多過我個彩虹渦輪 抽唔到

你地有冇抽到好野 ?

想要engine多過我個彩虹輪胎 抽唔到
個尾翼先屈,係隊尾超車超到去第一
同夏甘招尾流超車同一招技

你地有冇抽到好野 ?

咩tyre來

你地有冇抽到好野 ?

咩tyre來

你地有冇抽到好野 ?

咩tyre來

Tyre,輪胎
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?

應該係

上次有個post 1無見過既巴打都特登問我個大法係點樣,我都係叫佢返post 1搵

其實我睇完都唔明
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?

應該係

其實我睇完都唔明

大部分人睇都明啵手足,我post完個大法好多人都已經

已經打得好淺白
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?

應該係

其實我睇完都唔明

已經打得好淺白

記得你好似話起野,跟住DEL左佢,再係原位再起過同一樣野嘛

但我好似冇較果
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?

應該係

其實我睇完都唔明

已經打得好淺白

但我好似冇較果

同我之前一樣GET錯左

係拆"建築所",唔係升級果個建築
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?

應該係

其實我睇完都唔明

已經打得好淺白

但我好似冇較果

你去post 1再睇多次我打咩就會知你點解無效果

應該唔難理解,唯一分別係game入面叫建設所,我叫左佢做建築所,但應該影響唔大
仲要等多3日,雞場先可以生大彩蛋,直接推爆架熊仔上lvl 120

應該唔難理解,唯一分別係game入面叫建設所,我叫左佢做建築所,但應該影響唔大

我終於明喇,啱啱起晒所有野,千八萬得返六百萬
我想抽新車多d
我想抽新車多d

Btw開學應該棄驚了

你地有冇抽到好野 ?

咩tyre來

Tyre,輪胎

超級雨胎
儲緊想剪一野五抽

btw 岩岩彩氣左架217潛古典
樓主你建議既技師係咪仲係巴哈果堆?
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?

我都唔知
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?

我都唔知

咁都無計架,唔通要每個新入黎玩既我都post哂d教學呀,大法呀,技巧呀比佢地睇咩

我第一頁打左成堆個人心得都係無人睇然後問返心得有既野,自己追post la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞