[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
打到上1900星,對手6個有5個都係250萬,贏唔到了
整好架熊仔
兩座江戶城+開羅像既力量

wtf...你幾開發力 3樣建未加成有幾多

開發1890,
建築lvl 9,8,8,有留意我建設圖既話,我雞欄果個位係比江戶城+開羅像包圍,放落去環境係273,我整車時會放果d用既建築落果個位, 加成得好誇張下,印象好似每個建築加成果part都有近百

我千6開發力 3個LV10 300+環境 冇個能力+200
係咪S車又有加成 我未抽中過S車

同埋好難唔過200,我舊帳整果架開羅君,一階lvl 1三圍都已經320, 424, 304
果時仲未識將要用既建築掉位同埋建築lvl係3,4,4

你整B/C車有冇過300

見過有巴打架rank b雞車 238潛力

好似係我?但而家頂盡219, 早知唔要研究資料

唔係239咩,舊post你架雞車239,果時覺得好堅,因為我s車都係250

而家得返226, Elf 未上過220...
到底4階b車勁定1,2階s車勁
我而家卡關係度攪基建
研究所最高幾多lv

唔清楚,舊帳果時無一個建築升到lvl 10,我假設係lvl 10

12上緊13 應該仲有得上

max會係幾多,好期待

Max好似係14
我而家卡關係度攪基建

我都卡緊,儲緊30萬搬屋,但未儲到又洗哂
我而家卡關係度攪基建

見到allin巴架S車就知S車勁好多好多

同女友同居?

有時去我度訓
呢幾日趕開學前砌好d野,但重有course 要我出去做record 搭車先有得玩一陣

學生定教師

緊係學生
不過我想畢業教書

教書好惡頂,最大壓力唔係學生同家長,係校政

利申:教畜

其實各種問題我都問過以前中學呀sir
你唔介意既話都想問下你
蒞緊final year,之後pgde

中英長期缺人
其他乞食
小學好景好多,但小學多數請返i大

總之香港做教育慘過食屎,如果你理想係想教好班學生,做補習佬好過做日校,日校唔會比你有創意發揮到,你同d學生一樣都係跟住個課程走,學課程》學知識

睇到好sad
語文吃香一早知
但我都係讀左physics
DSE 中文5 個時jupas冇排教院,比我感覺太戇鳩,就算其他地方唔收,我都唔想入教院
蒞緊報18/19 pgde 點睇
Ft or pt好?差緊正苦廿萬loan
怕pt既話會還到on99
Ft好似可以申請延遲嘛?

上到279km,好癲

噴火屎
我而家卡關係度攪基建

我都卡緊,儲緊30萬搬屋,但未儲到又洗哂

30萬咁平咩?

第一次彩
不過整車隊

終於有得請國王
我而家卡關係度攪基建

見到allin巴架S車就知S車勁好多好多

S車no doubt,前題係要開發到好高數值,咁升先會有潛力

有時去我度訓
呢幾日趕開學前砌好d野,但重有course 要我出去做record 搭車先有得玩一陣

學生定教師

緊係學生
不過我想畢業教書

你唔介意既話都想問下你

中英長期缺人
其他乞食

總之香港做教育慘過食屎,如果你理想係想教好班學生,做補習佬好過做日校,日校唔會比你有創意發揮到,你同d學生一樣都係跟住個課程走,學課程》學知識

睇到好sad
語文吃香一早知
DSE 中文5 個時jupas冇排教院,比我感覺太戇鳩,就算其他地方唔收,我都唔想入教院

讀physics入教院先on9
I大中學部乞食科
同埋校政麻煩既其中一樣野,一個老師教幾科
最on9係physics兼教通識/經濟,總之學校校長最想你有咁多科教咁多科,咁就可以慳budget,但如果咁既話,教果個仲有無質素保證,好似我一星期咁教三十幾堂,我初中果d真係照書教,除左睇堂,根本無時間prep一堂好既比初中生,有時想帶d新野入初中堂,會發覺原來個schedule緊到仆街,隨時教唔切個統測/考試範圍,唯一好少少係高中,因為我專攻考試,教skills果d同課堂內容無衝突,同埋唔洗整d咩創意教學,一尾塞skills, concept,再不停幫班學生操paper

但係反轉頭諗,咁係讀書嗎?
做補習好處就係成堂內容你設計,你鐘意點規劃都得,雖然都係塞skills concept,但你唔洗睇department head同校長面色,你夠學生就開到班,同埋課堂後你同學生再聯絡補習都無問題,特別係女學生,有時你真係想教好學生無分男女,但校長或者head見到女學生成日圍住你,唔多唔少講兩句,善意提醒你唔好同女學生痴埋咁,廢事佢地對你有好感

所以日校根本on撚9,當然會有好既學校校政,但十居其九既日校都係仆街校長仆街校政

終於有得請國王

升技吧,兩招技都有用
玩返葉助仁先,而家架車快,用唔到衝撞招技
見到218萬、但話有人挑緊
見到218萬、但話有人挑緊

我千6開發力 3個LV10 300+環境 冇個能力+200
係咪S車又有加成 我未抽中過S車

同埋好難唔過200,我舊帳整果架開羅君,一階lvl 1三圍都已經320, 424, 304
果時仲未識將要用既建築掉位同埋建築lvl係3,4,4

你整B/C車有冇過300

見過有巴打架rank b雞車 238潛力

好似係我?但而家頂盡219, 早知唔要研究資料

唔係239咩,舊post你架雞車239,果時覺得好堅,因為我s車都係250

而家得返226, Elf 未上過220...

Elf真心勁車,入直角彎/髮夾彎快到

你地有冇做?
其實油王係咪炒左佢遲下再請好D
而家123lv得648肌力,已經係最高
出左新車
其實油王係咪炒左佢遲下再請好D
而家123lv得648肌力,已經係最高

炒左佢再請返都係同數值

你地有冇做?

No
出左新車

火箭

學生定教師

緊係學生
不過我想畢業教書

你唔介意既話都想問下你

中英長期缺人
其他乞食

睇到好sad
語文吃香一早知

讀physics入教院先on9
I大中學部乞食科
同埋校政麻煩既其中一樣野,一個老師教幾科
最on9係physics兼教通識/經濟,總之學校校長最想你有咁多科教咁多科,咁就可以慳budget,但如果咁既話,教果個仲有無質素保證,好似我一星期咁教三十幾堂,我初中果d真係照書教,除左睇堂,根本無時間prep一堂好既比初中生,有時想帶d新野入初中堂,會發覺原來個schedule緊到仆街,隨時教唔切個統測/考試範圍,唯一好少少係高中,因為我專攻考試,教skills果d同課堂內容無衝突,同埋唔洗整d咩創意教學,一尾塞skills, concept,再不停幫班學生操paper

但係反轉頭諗,咁係讀書嗎?
做補習好處就係成堂內容你設計,你鐘意點規劃都得,雖然都係塞skills concept,但你唔洗睇department head同校長面色,你夠學生就開到班,同埋課堂後你同學生再聯絡補習都無問題,特別係女學生,有時你真係想教好學生無分男女,但校長或者head見到女學生成日圍住你,唔多唔少講兩句,善意提醒你唔好同女學生痴埋咁,廢事佢地對你有好感

所以日校根本on撚9,當然會有好既學校校政,但十居其九既日校都係仆街校長仆街校政

諗緊中大Kong u pgde 啦緊係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞