[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
正,果頭話想佢出相撲車,E頭就出
正,果頭話想佢出相撲車,E頭就出

我應該要忍多半日
其實我應該升車定升零件去比賽
課8蚊抽下先

呀剪唔到金

剪到但c車

E條問題我都答左不下5次

零件
你諗下車有耐久,零件冇
只要有油,你整十架廿架1lv 車,用同一套零件可以打幾十場

少追po,好多追唔曬
相撲車要BOOST先可以撞人,一開波絕佳衝刺由尾撞車撞到第一

零件
你諗下車有耐久,零件冇
只要有油,你整十架廿架1lv 車,用同一套零件可以打幾十場

咁係咪要買野升lv

少追po,好多追唔曬

好少者,一日推得幾多個,又唔係好似其他POST咁一班人吹水吹D無關痛癢既野
講親9成都係關於E隻驚既野
另一架開羅車其實都唔錯,好多時耐久到25%就會減慢
E架車就反而愈低愈快,3圍都唔錯,我都推薦
開羅君馬達: 岩少零件/零件弱用,耐久愈低三圍愈高,打公路一流, 4WD左應該打到沙同雨路

相撲手: 4WD左應該跑沙同雨路勁, 耐久一開波已經高代表耐撞,技能BOOST撞人,打大獎賽開絕佳由尾撞上頭,被撞果D車會減哂速再慢慢加返速

2架車都正,值得抽

痴線越低越快
咁應該用個隻不屈車手,每次維修到50%耐久就賽車

痴線越低越快

屈呀,反正升高耐久百份比二三十已經夠跑

痴線越低越快

有不屈d車手都係弱,用返油王/葉助仁就ok

同埋佢招野係防止你架車耐久25%以下時唔夠速度比人追過,純粹比你25%下可以全速前進

痴線越低越快

屈呀,反正升高耐久百份比二三十已經夠跑

架車起始得15耐久,加滿左都係115,耐久係一個嚴重問題
點先有第3隊? 同埋點樣可以請到6個技師?

又係e條問題

D咩SL,250萬,建築大法我都有追番POST

我記得有巴打話60LV就有但我冇,係咪要轉場

第一頁咪寫左,不過係Lvl 50有

SORRY我以為兩個POST既第一頁係一樣,呢個POST我好後先JOIN

禮包一抽抽到但得161潛,有無用

禮包一抽抽到但得161潛,有無用

如果潛力低,係咪拆左佢,再整過?
如果潛力低,係咪拆左佢,再整過?

你覺得呢
其實係咪所有車都例牌整4WD最好?定係某d車配其他會好
其實係咪所有車都例牌整4WD最好?定係某d車配其他會好

All 4wd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞