[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
終於砌左架250潛蒸氣開羅君
但可以裝雙渦輪用勁多油
岩岩打拉力賽每場兩個圈,打幾場就玩哂我d油

勁,可以升LVL升上去

但係全部加速好爽啵

但太食油
跑一轉北極要80000油

同一個北極場,我13萬油,但玩到e個lvl已經唔缺油

可唔可以PO你個葉助仁係咩能力值
我而家用緊哈密頓,升左好多技能,肌力又有一千,唔捨得換
但可以裝雙渦輪用勁多油

勁,可以升LVL升上去

但係全部加速好爽啵

但太食油

咁咪繼續用哈密頓,葉助仁廢廢地
但可以裝雙渦輪用勁多油

勁,可以升LVL升上去

但係全部加速好爽啵

但太食油

但係佢轉灣好慢,屎過我隻油王
油王可以請,我炒馬大吉好定夏甘好?
打極都打唔贏13星道路賽
係咪要等美國車先夠抽
升到120 多左個月面訓練
但每次訓練完都會冇反應
要關apps
但每次訓練完都會冇反應
要關apps

月面訓練???
打極都打唔贏13星道路賽
係咪要等美國車先夠抽

重整架古典
油王可以請,我炒馬大吉好定夏甘好?

無咩所謂
但可以裝雙渦輪用勁多油

勁,可以升LVL升上去

但係全部加速好爽啵

但太食油

但係佢轉灣好慢,屎過我隻油王

油王本身三圍平均高
但每次訓練完都會冇反應
要關apps

月面訓練???

訓練黎
D人升爆左都可以
+++
但每次訓練完都會冇反應
要關apps

月面訓練???

訓練黎
D人升爆左都可以
+++

爽YY,睇黎我隻葉助仁有機會三圍過1000追到油王數值
我2粒三角

ID: 890229715

求加 唔要正方
岩岩買左秋季包抽到警車
解析完再合係合架新既定係用合番舊既
呢到完全睇唔明,點樣令整出黎架車勁d
解析完再合係合架新既定係用合番舊既
呢到完全睇唔明,點樣令整出黎架車勁d

合架新既,潛力可能比你解析前果架車高或者低,無人知,想架車整出黎勁,技師有整車技能,高技術,整車時果3 part中哂重心句
重心句係邊9句就要追返上個post,印象記得係post既尾果批回覆
好好彩咁用車卷臭抽中為一一條金鏈,中左相撲車,不過lv太低,得八十幾潛力
好好彩咁用車卷臭抽中為一一條金鏈,中左相撲車,不過lv太低,得八十幾潛力

正野黎,無250潛力都唔好升架車lvl,唔係有排你後悔
頂最近兩次10抽
兩次都中環境
我想要零件呀
定再博高啲潛好呢

我已經升左佢 ,如果我唔升佢,我無車玩夠打,如果之後我再拆,見佢唔夠潛力,係咪立即再拆?重複到夠250以上先好
有的咩係一定要研究?我見有的咩員工餐廳,好似冇咩用,我唔夠膽亂去研究

我已經升左佢 ,如果我唔升佢,我無車玩夠打,如果之後我再拆,見佢唔夠潛力,係咪立即再拆?重複到夠250以上先好

有無升零件呀? d零件全部lvl 99??
定再博高啲潛好呢

可以搏下既
有的咩係一定要研究?我見有的咩員工餐廳,好似冇咩用,我唔夠膽亂去研究

有多餘研究點拎去谷技師整車技能仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞