[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
新手
想問開頭唔小心食左幾隻蕉點算?
之後打唔打到返嚟

點食,賣唔出同技師車手食唔到

係喎
一開始所有野升哂零件
以為用左
起左研究所先知有其他用途
thx
唔好意思 幾多lv先有第3team
早晨

Ching,不如咁,你睇一次我個人心得再問好嗎?其實你唔少問題我個人心得有講,
我唔覆你又唔好意思,好似ignore你咁,但覆你,我又會諗,我花時間打篇個人心得黎做咩
點要整到咁高潛...古典整緊都無200

Ching,不如咁,你睇一次我個人心得再問好嗎?其實你唔少問題我個人心得有講,
我唔覆你又唔好意思,好似ignore你咁,但覆你,我又會諗,我花時間打篇個人心得黎做咩

Btw, lvl 50,果度打錯左
我2粒三角

ID: 890229715

求加 唔要正方

我仲消化緊ching篇野
我2粒圓型

求三角圓型

呢幾日發生左D野心情唔好
琴晚先有心機玩,一追POST,發覺全部都唔知咩黎

歪洛巴打d野幾有用,但要時間消化下,但係整車果part某d部分同我經驗有出入,要消化下睇下點融合

歪洛巴打d野幾有用,但要時間消化下,但係整車果part某d部分同我經驗有出入,要消化下睇下點融合

Btw,手足輕鬆過,關關難過關關過
Btw,打得高星無用,愈高星對手愈少同好x勁
我架車刷個list刷極都係果十條友,全部都唔夠打,我應該會降分降到落1500,起碼可以挑戰唔同對手玩下

我淨係得風洞
古典4WD最高整到121潛咋
求+

我整左廿幾架車同款既車得出既結論
好似做lab 咁
只有一個variable 變
其他不變
再分析得到既數據

但暫時都未解釋到點解我團隊開發力高,對話全最好,兩次建築擺位同人物技能一樣,潛力差近100
你地會整整下車果時KILL APP 然後SL?
怕唔怕咁樣會死SAVE
你地會整整下車果時KILL APP 然後SL?
怕唔怕咁樣會死SAVE

成日咁做,唔係點整到勁車
打風放假緊係打機
Pish

我整左廿幾架車同款既車得出既結論
好似做lab 咁
只有一個variable 變
其他不變
再分析得到既數據

但暫時都未解釋到點解我團隊開發力高,對話全最好,兩次建築擺位同人物技能一樣,潛力差近100

上面係我整同一架車整左四次既數值統計
所有設定都一樣
最特別係同一個技師整
無學任何技能
但四個結果都好唔同
所以我先話
(設計/風洞/試車有X%機會爆發性加成)
如果技師有相關技能(如設計/風洞/試車)
呢個X% 機率會上升

最後同一組組搵三個唔同技師
各自既設計/風洞/試車都係LV9
整左第一架
垃圾一樣既車
第二架係下圖
我諗以我呢個車隊整到既極限

設定應該未一樣,睇數值,你有d車係過3關度唔中重心句,所以加成會少好多,最多只可以話因為4次整車3關中唔哂重心句影響車最後三圍

而我另一個個疑惑係,我兩次整車,果3關全部都中哂中心句,前者7個人狀態正常,後者3個狀態上升4個正常,彩氣整車,果3關2次都用同樣技師,最後後者整出黎架車潛力反而輸前者100,潛力差10都已經算多,仲要差100係個好誇張數字,所以我到而家都攪唔清點樣整一架勁車,除左運氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞