[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

有冇人係咁?

Yes
終於有第一座城

起多座,雞車潛力上300是常識

GP儲得慢
最緊要忍手

零件重要,整完兩座江戶城就抽零件;望下豆腐個轉子engine
同埋隻驚某d技師過左某d時間/你車隊lvl數會unlock左技能咁,增田增苦本身得炒氣氛,玩左3,4日爆到上108lvl都係一招技,跟住琴日睇返無啦啦又多返招空氣力學家

另一隻叫張仁美,記得佢淨係得炒氣氛,而家睇返又多左招薰香療法

原來會咁 潛力嘅野
不過我同隊已經有空氣力學家
雙星定陳文?

我整車隊有4隻空氣力學家
推薦會用梁衛家,數值比陳文平均

要咁多隻做咩
你淨係要另一個技能定能力值
有彩氣最好等你齊哂建設先整
唔係就曬左道彩氣

成日都有(一日一次)唔晒
同埋隻驚某d技師過左某d時間/你車隊lvl數會unlock左技能咁,增田增苦本身得炒氣氛,玩左3,4日爆到上108lvl都係一招技,跟住琴日睇返無啦啦又多返招空氣力學家

另一隻叫張仁美,記得佢淨係得炒氣氛,而家睇返又多左招薰香療法

原來會咁 潛力嘅野
雙星定陳文?

要咁多隻做咩

技術高
幾時可以load到入驚
幾時可以load到入驚

未得閒開、整緊ser咩
仲諗住五點收工mode可以玩添

原來會咁 潛力嘅野
雙星定陳文?

要咁多隻做咩

技術高

即係你都係用死梁佬做風洞個part?
幾時可以load到入驚

未得閒開、整緊ser咩
仲諗住五點收工mode可以玩添

Load到了
頭先係街玩唔到,返到家連wifi就即開到
我都唔知係整完個ser玩到定係連wifi先玩到

原來會咁 潛力嘅野
雙星定陳文?

要咁多隻做咩

技術高

Yes,谷死一隻風洞就夠,夠lvl就會係風洞果part既第三次,100%彈一句「吃我專家的專招」,果度都加好多
改良係點先有得研究?研究完唔記得左點得番蒞 女友ac好似未有改良可以研究
巴打明唔明

同埋改良左eg 加速+10
係要整新車定原本嘅車都有得益
終於入得返
其實晉級證點出法
原本以為一日一次
終於入得返

成日都冇事玩到
其實晉級證點出法
原本以為一日一次

唔係咩?你有無用左佢呀
其實晉級證點出法
原本以為一日一次

唔係咩?你有無用左佢呀

有用呀,我就係想狂用,以為每日一張
我朝早拎一張,頭先又出
而家輸第6、7都二十萬一場
終於有第一座城

GP儲得慢
最緊要忍手

零件重要,整完兩座江戶城就抽零件;望下豆腐個轉子engine

車就成日抽buggy, 零件睇死都係抽垃圾

原來會咁 潛力嘅野
雙星定陳文?

要咁多隻做咩

技術高

Yes,谷死一隻風洞就夠,夠lvl就會係風洞果part既第三次,100%彈一句「吃我專家的專招」,果度都加好多

未見過呢句
最多都係咆嘯吧颶風,原來仲有得再上
啲零件會唔會需要好似車咁
係lv1進化上+2/+3/+4
會勁過升過lv去進化

會,+5係max

下!原來要先進化後升lv??
同升左lv先進化差得遠唔遠?
啲零件會唔會需要好似車咁
係lv1進化上+2/+3/+4
會勁過升過lv去進化

會,+5係max

下!原來要先進化後升lv??
同升左lv先進化差得遠唔遠?

睇錯了,咩時候都可以升上去

不過我都無講過車要係lvl 1進化上+2,+3,你係邊度聽返黎
終於有第一座城

GP儲得慢
最緊要忍手

車就成日抽buggy, 零件睇死都係抽垃圾

427,每星期送2次GP,拎去抽都得
架熊仔頭仲有7分鐘上3階

之後整架車玩下先
Pish

之後整架車玩下先

上咗3階 潛力得297 個速度好難過1000

之後整架車玩下先

上咗3階 潛力得297 個速度好難過1000

唔係314咩,點解而家得297
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞