[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
棄油王了,134lv,650肌力,彩氣都無得野練

點解可以咁少,馬大吉練爆左都900肌力

應該真係關lvl事,愈低lvl練個車手就愈高

39lv油王 500肌了

你隻油王應該前途無可限量

但其餘兩圍380-400炸

重點係lvl 39,爆到上lvl 110又會係另一回事
啲零件會唔會需要好似車咁
係lv1進化上+2/+3/+4
會勁過升過lv去進化
125 068 275

唔要正方,爆list會del人
終於有第一座城
同埋隻驚某d技師過左某d時間/你車隊lvl數會unlock左技能咁,增田增苦本身得炒氣氛,玩左3,4日爆到上108lvl都係一招技,跟住琴日睇返無啦啦又多返招空氣力學家

另一隻叫張仁美,記得佢淨係得炒氣氛,而家睇返又多左招薰香療法

隻game 成日更身改技能
今日目標要開第三team
Push
同埋隻驚某d技師過左某d時間/你車隊lvl數會unlock左技能咁,增田增苦本身得炒氣氛,玩左3,4日爆到上108lvl都係一招技,跟住琴日睇返無啦啦又多返招空氣力學家

另一隻叫張仁美,記得佢淨係得炒氣氛,而家睇返又多左招薰香療法

原來會咁 潛力嘅野
不過我同隊已經有空氣力學家
雙星定陳文?
呢堆野我見數值一樣 其實係咪得個名唔同

應該lv up 之後唔同?

隻game 成日更身改技能

隱藏技能果班Fix死左應該,增田都係空氣力學家搭炒氣氛

很棒=每場fans滿足度上升多少少
教育=每場增加車手同技師獲得exp
富豪=每場多d錢
環保=每場架車用少d油

有用程度:環保》富豪》很棒》教育
啲零件會唔會需要好似車咁
係lv1進化上+2/+3/+4
會勁過升過lv去進化

會,+5係max
終於有第一座城

起多座,雞車潛力上300是常識

原來會咁 潛力嘅野
不過我同隊已經有空氣力學家
雙星定陳文?

我整車隊有4隻空氣力學家
推薦會用梁衛家,數值比陳文平均

你地有冇升下面d技能?

你地有冇升下面d技能?

要升,特別係技師
岩岩彩整左架三階(未有試跑)
聽日有研究完再整多架一階先
岩岩彩整左架三階(未有試跑)
聽日有研究完再整多架一階先

彩氣整完都咁低
有彩氣最好等你齊哂建設先整
唔係就曬左道彩氣

你地有冇升下面d技能?

要升,特別係技師

而家先睇到咁有用
D研究point 冇啦冇啦
有彩氣最好等你齊哂建設先整
唔係就曬左道彩氣

我見有兩日等所以整黎頂下先

有冇人係咁?
終於有第一座城

起多座,雞車潛力上300是常識

GP儲得慢
最緊要忍手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞