[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
岩岩終於儲夠石五抽完 有冇一架係好用

唔等多日

今晚12點會出3架車,前面我先講過架火箭好廢

我都知火箭垃圾 唔諗住升
另外兩部有冇升嘅價
岩岩終於儲夠石五抽完 有冇一架係好用

唔等多日

今晚12點會出3架車,前面我先講過架火箭好廢

我都知火箭垃圾 唔諗住升
另外兩部有冇升嘅價

架火箭可以升,因為潛力爆到上300,個三圍初始分配可以無視,一定係加速最高,入彎第二,高速第3,但架火箭淨係行得公路先係最麻煩

小鳥車可以升,以前比小鳥車屈過一排機,低速力距+入彎快
Pisg
原來有post
玩左20日留名學野

玩左20日應該無咩學架啦,基本野都掌握哂,我估你最多都係唔識建築大法,SL整車,刷250萬賽事搵錢果類野

新手求教,點樣可以SL整車?爬左文淨係見到建築大法同刷250萬賽事
原來有post
玩左20日留名學野

玩左20日應該無咩學架啦,基本野都掌握哂,我估你最多都係唔識建築大法,SL整車,刷250萬賽事搵錢果類野

新手求教,點樣可以SL整車?爬左文淨係見到建築大法同刷250萬賽事

過三關唔中重心句熄game再入
Pish
Pish
無人,橙到
Pish
飲完嘅牛奶空樽有冇用?
飲完嘅牛奶空樽有冇用?

提提大家,今晚應該出3架新s車。
推下先 又要狂儲GP
推下先 又要狂儲GP

希望出GT車,最好相撲手車,其他車睇唔岩
PSIH
樓主你建議既技師係咪仲係巴哈果堆?

有d唔同了

more
定係要追po

梁衛家
增田
陳文
雙星光

西格瑪律

點解要曬梁衛家同陳文?
Btw
難波23rd,9星
輸第6+7 兩隻,每場收45萬
樓主你建議既技師係咪仲係巴哈果堆?

有d唔同了

more
定係要追po

梁衛家
增田
陳文
雙星光

西格瑪律

點解要曬梁衛家同陳文?

技術
Btw
難波23rd,9星
輸第6+7 兩隻,每場收45萬

仲有半個鐘就知出咩車
點先有第3隊? 同埋點樣可以請到6個技師?

又係e條問題

D咩SL,250萬,建築大法我都有追番POST

我記得有巴打話60LV就有但我冇,係咪要轉場
點先有第3隊? 同埋點樣可以請到6個技師?

又係e條問題

D咩SL,250萬,建築大法我都有追番POST

我記得有巴打話60LV就有但我冇,係咪要轉場

第一頁咪寫左,不過係Lvl 50有
啱啱禁禁下唔小心抽左400gp
有架公路神狼

仲有2分鐘就出新s車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞