[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (2) 愈來愈多人玩同研究!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
呢個係咩玩法
每款車都要贏哂先得?

唔係 好似係

你當佢係成就囉
攞一款車去比賽曬三場、途中無得換車,開賽果陣零件擺左喺第二架車到都無得換返、一定要提前換返
贏左咪有錢攞咁囉
講起風雲榜,原來我隻熊仔未玩,即刻玩場,炒電腦第二成廿秒
呢個係咩玩法
每款車都要贏哂先得?

唔係 好似係

你當佢係成就囉
攞一款車去比賽曬三場、途中無得換車,開賽果陣零件擺左喺第二架車到都無得換返、一定要提前換返
贏左咪有錢攞咁囉

我都試過d零件起第二架車度
屌左出聲 包硬尾
第二場,唔裝零件贏12秒,慳返好多油
醒多個skill比大家,如果爆緊氣時,有技師再炒氣氛係度嘿呵嘿呵咁,可以用左道氣佢升技能/賺錢,之後佢嘿呵完後,道氣會保留不特止仲會上多級,例如係個技師炒緊氣氛時,用銀氣賺錢/升技能,之後就會照出金氣
醒多個skill比大家,如果爆緊氣時,有技師再炒氣氛係度嘿呵嘿呵咁,可以用左道氣佢升技能/賺錢,之後佢嘿呵完後,道氣會保留不特止仲會上多級,例如係個技師炒緊氣氛時,用銀氣賺錢/升技能,之後就會照出金氣

都要睇到先得
第二場,唔裝零件贏12秒,慳返好多油

好屌

重有個香薰都係
喺佢啱啱開始發動嘅時候就用左d氣
我懷疑我中bug,我而家點玩都撞牆
R撚曬頭唔識轉灣

都要睇到先得

好多時比賽完返嚟就會炒

都要睇到先得

好多時比賽完返嚟就會炒

一定會嘿呵嘿呵左先,果度有成幾秒,唔會一開波就發光

重有個香薰都係
喺佢啱啱開始發動嘅時候就用左d氣

香薰回100體力左右,所以可以係佢近回滿果陣再用體力升技/工作,用到底佢又會回返滿
岩岩拆左架100潛40lv既古典車再砌返,升到200幾潛
即係其實升左lv再拆再合返架車都可以升潛力?
等我仲擺左盒蒸氣開羅入雪櫃唔敢整

係咪你d技師車手升左lv高數值左先升潛力

係呀,升左好多
重點係我以為升左車lv 既話拆完再整潛力會一樣,所以驚整衰部車

係呀,升左好多
重點係我以為升左車lv 既話拆完再整潛力會一樣,所以驚整衰部車

開發力幾多上到200潛力?

如果你升到架火車頭上lvl 99,唔好講300,連250潛力都未必上到

問下duluran就知,佢架雞車本身有239潛,lvl 99拆完之後而家幾多潛
江戶城係咪多愈好?

E家有2座,又夠GP買第3座

如果你升到架火車頭上lvl 99,唔好講300,連250潛力都未必上到

問下duluran就知,佢架雞車本身有239潛,lvl 99拆完之後而家幾多潛

即係其實升lv係會影響拆車再整既潛力?
江戶城係咪多愈好?

E家有2座,又夠GP買第3座

無第3座比你買

即係其實升lv係會影響拆車再整既潛力?

上個post e個問題我講過

唔詳細解釋,總之係有影響,有興趣可以追返上個post
玩到而家90lv 零件都升晒+2 99lv
但車既lv升到廿lv唔敢升
我反而想知樓主你點可以係咁升建築
得3間建設所
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知
得3間建設所

咪建築大法,全世界都知

屌得我一個唔知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞