「月經」移英車主討論區12

965 回覆
1 Like 1 Dislike
本來初初到埗買咗high pressure諗住自己洗, 但係發現我自己洗車仲勁過求雨舞 ,次次洗完點都會又落陣雨, 谷撚氣依家去超市洗車機算
唔係,但原廠值錢啲咁解
有冇人知如果個TPMS長著但我4條tires既軚壓正常無問題
過唔過到MOT?
上個禮拜洗完車,今日收工發現車頭畀隻貓踩到黑哂,仲要屙屎,真係唔該哂
慢慢就會洗都慳番
我都係去油站亂噴就算
真係污糟就攞隻熊手捽下
不過玻璃係幾俾心機整
有無試下 reset tpms?
試過啦 應該係個sensor壞左 諗住揸多年先換車 唔想搞佢
有D野問下大家, 上年新手撞到人地屋企少少野. 之後立刻同MARASHMALLOW保險講報定案, 最後私了完事.
以為咁無用到保險, 都有一年NCD, 新一年AVIVA保費大約GBP1100, 比完SUPPORTING 間公司話我無NCD, 保費要係GBP1600 ! 我心諗一年NCD 差咁遠?
依家QUO 過其他公司填0 NCD, 有間BOOM 都係QUOTE GBP1100, 值唔值得轉公司?
轉走之後有冇比返一年ncb封信你?
你有冇去marshmallow app download封ncd信?
比左封信,寫0年。。。
其實睇insurance group睇加速快唔快
我一架dissel (29) 一架ev(34)
quote出黎保險唔差好遠

如果你用1500cc油車(1x-2x)同awd tesla(46-50)就緊係差好遠
有,比左封信,寫0年。
咁要問番marshmallow點解冇咗
佢自己個網都係話fault claim先會扣
唔該晒你,等我聽日打去同佢講先。
打唔到電話架 lee間嘢出名垃圾
得web chat
屌柒佢地啦 我用過一次 永不錄用
一年洗2 次
一次廠保養
一次係夏天好天去車房洗次10 鎊 搞掂
今日成為2011年Jazz車主
棍波
一黎就係拎車個town揸1個鐘返曼驚到仆街
Salford啲路爛到
屌架車冇後波sensor應該以後只敢泊大位 s位我唔敢扭入去
冇事嘅
上架車我都係咁日日泊S位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞