「月經」移英車主討論區12

965 回覆
1 Like 1 Dislike
我黎左咁耐從未見過華人拖鬼妹, 印仔拖鬼妹反而見過幾次
Local女仔基本上比較抗拒同外族拍拖
話說我覺得啲女唔太care你架車咩款,反而著眼架車乾唔乾淨

佢地有J開車既話另計
想知有冇人有做緊lease or PCP 而又少過3年英國居住證明?
有朋友做緊
呢個肥仔好多試車片好睇,佢仲有架整到佢傻既Celica GT4
識有香港人,來倫敦讀大學,畢業後識咗個本地白人女仔,已經同居超過兩年。
師兄們,努力呀,搵到 soul mate, 融合英國生活。
揸coupe食女咋嘛如果會嫌棄我部車嘅認真發展都嘥氣
呢到大把囡同啲仔一齊坐巴士啦
但係我仍然想識架妹
住在大約幾年?做lease 定pcp?咩車?
兩年幾 pcp audi
一年幾 pcp toyota
Yes
Update 一下 件事最後解決左
放假去Costco換左兩條尾呔
個師父話 左後條呔有puncture 但最奇怪既係
佢係條呔匙個袋 搵到粒tyre pressure sensor 而係屬於左後呔既
所以一路以黎個warning 係來自於冇裝tyre pressure sensor
而因為冇sensor 令到架車冇warn我條呔有puncture

問題係, 咩原因條呔本身冇sensor 佢話唔知
有冇人可以解釋到
求九其同埋懶
冇其他原因
咁即係我唔洗等3年都可以去試下lease 唔lease到
Thanks!!
請問呢,我啱先攞㗎車去車房整,已經早兩個禮拜book,但擺低咗兩個鐘打去問話未整到我部車,算唔算耐?定正常發揮?

因為本身車尾個車牌啲冧巴甩色到有啲難分,就買咗對新想自己換但啲螺絲生哂銹搞唔掂
以班local 工作效率計

聽日拎到車己經好有效率
上次去換12v電都係一粒鐘左右, 睇佢多唔多job搞姐
平日經過見到啲車房佬 日日都係吹緊水
唔係掛,換個車牌ja wor,可能佢做埋MOT Centre唔細,圍住佢啲街都泊滿車

話說投先等咗兩個鐘都未開始就衝返去攞返部車,話一陣要用等下次再嚟(因為屋企鎖鑰都比埋佢,唔想坐喺附近間老麥9等),跟住去咗老麥附近間細車房walk-in問,等咗半個鐘就走得,不過車尾嗰塊唔係正中,痴住左面,右面好明顯吉咗忽位出嚟,好在我冇強迫症
禮拜六去睇架落左訂既jazz 冇咩問題就揸走
但除左學車揸hi ace都冇揸過棍波
少淆
做得好 班友唔休做咁款 係要撚下佢地
當部車係 就劏既爛鐵 咁就唔淆
所以一開始應該用marker油返佢就算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞