「月經」移英車主討論區12

965 回覆
1 Like 1 Dislike
3,4度著比堅尼出黎玩
我係部巴士到開行暖氣
覺得自己好weak
落club排隊入去先見真章,吊帶連身褸屌裙自己真係東亞病夫
但有時我見啲吊帶囡囡上我巴士
成個人係一路震緊
下面塞咗蛋蛋你唔知啫
我又真係無諗過
RS3,Audi 最後的5缸車,

skoda superb sport line 4x4 有操控有4驅有空間,

如果肯課金。 一炮過RS4... 然後就無然後。
seat 俾自己品牌 cupra 食住。

買部rs q3. 英國爆冷門但其實都正。

Coupe 買部舊megane RS 手波。 brambo brake 加 recaro seat. 如果搵到red bull edition 就正。 (呢部野係我唯2應該帶去英國既車)。
自膠,我想講得番RS 用5缸.... RS3 個操控最有感
試了, 都係失敗, R晒頭
https://support.google.com/androidauto/answer/6348190?hl=en

hope this helps
"Android Auto App not Working

Unplug your phone from the car.
Open the Android Auto app on your phone.
Select Menu Settings Connected cars.
Uncheck the box next to the "Add new cars to Android Auto" setting.
Try plugging your phone into the car again.
Make sure the car is compatible with Android Auto and that Android Auto is turned on."
有冇人試過呢類叉電嘅用嚟洗車?見廿鎊咁上下有枝
我反而想熄撚左個暖氣
太陽一曬落嚟
熱到乜咁
我東亞病夫
我自己會覺得會中下面是但一樣
1.唔夠力
2.夠力但舊電玩得唔夠耐
而家裝水出門口2 bucket但冇水槍就咁手洗搞到愈嚟愈多太陽紋
用緊bosch 110個隻, 自己覺得都夠用

多數人建議買K3 or K4? 我覺得太貴了
pair 唔pair到? 最新版第一次入android auto 重新set 野。 要搞2分鐘到。 唔係即插即用
插左落去, carplay話pair唔到, 叫我disable, R晒頭
換條線,我試過最平既halford線work( Citroën VW, Seat 同skoda
但係一部電話detect到, 另一部唔得, 咁係唔係唔關條線事?
理論上唔關,不過有師兄都講過,唔同一線,夾唔同嘅車機同埋電話,先至會著;
建議你搵返原裝跟電話嚟嘅線,比較穩陣;
另外留意,你部車個usb頭可能好耐冇用,有氧化情況,掹插多幾次有助降低電阻。
勉強可以一用,但噴完自己要再抹多轉,有啲漬會唔夠力起,我有款係worx嘅,最後都係買多部K4
咁疊埋心水110算
今日出一出去已經成架車一撻撻
大家點睇S2000? AP2

搵件搵人整難唔難?有無漏水之類

求熟既人解答
https://youtu.be/Zdf28qqyYAQ?si=hSLYohMgDlF3LbG0
喺英國最主要驚都係生鏽;
你個channel有幾段片都係講s2000,佢好有料
hope this helps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞