[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#112 OLED新時代

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下市面有冇2160p 21:9 144Hz 賣? 用緊21:9 34GN850 闊mon又想升級4K
要等到年尾
aw3222qf係唔係auto 開住,我冇set過任何嘢,佢NVDA Control panel 好似都係開住,仲洗唔洗額外setting?
你要睇下control panel有無剔先
AORUS/技嘉 QD-OLED 顯示器提供三年保固,涵蓋面板燒屏
https://hk.aorus.com/news-detail.php?i=3620
衝啦 衝啦

仲係唔知代理有冇上門送同收 維修
問隔離油耳可能快D知答案
最抵屌既oled係邊隻上面隻隻都9k幾過萬喎
唔只加少少啦
巴打有冇興趣收二手
我有g34wqca用左年想升4k 所以想放
講真都幾伏下,但可能3D seting度set咗[與G-Sync相容]就work到,用咗1個月無剔第3個選項,試咗ufo test個vrr test都未有撕裂

有呀,不過我唔知個mon洗唔洗係OSD做setting,我搵過又冇得set,所以自想問係唔係auto長開
好耐冇睇過啲mon
想請問新出oled mon 同 電視比有冇咩明顯優勢?
小弟仲用緊42C2未燒印幾滿意
我4k 120hz就夠 再高hz 啲用唔著
三年燒印保 高hz 睇字好
fo32u2p
us 1200
黎到香港變萬3
LG 42C2, 最新出既32 4k oled moon冇一隻平過8999
代理食水好深

敗家眼都萬6 真係唔知個目標客群係咩
msi 8999
錢多既信徒
暫時dell同MSI 叫做溢價冇咁高
外星人果隻見2000fun 賣10299是咪正常價
唔正常
同dell客服買先係正常價
好奇怪
聽人講搵Dell sales 可以有9字頭
但無喇叭 無耳機孔 唔諗
不過我見代理下批貨期已經去到5月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞