[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#112 OLED新時代

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇人知用Mac機連mon個時
點解成日久唔久閃閃下?
試過改下啲profile、關true Tone都無用
我係macbook air m1
usbc to usbc
久唔久個mon會閃
用Safari上網個時易有呢個問題
想問下34 吋~36吋,而家買Gigabyte M34WQ 會唔會唔舊?

4k 樓下有無其他好選擇?
想問下34 吋~36吋,而家買Gigabyte M34WQ 會唔會舊?

4k 樓下有無其他好選擇?
如果唔計價錢呢
個自己校曲度其實真係冇乜用
但想要埋usb插頭果d
大把moon有得插usb啦
想要曲曲地
40幾吋
4k
其實唔係好多
依家用緊g9但依家新g9未有4k
21:9? 即係5120x2160?
想問有冇100%亮度嘅test睇睇
burn-in test有冇時間什佢做pixel refresh

不過我平時開25光度已經好夠
唔該曬,我再睇睇先
4k oled都ok啦
其實當我想要c3+曲mon+usb槽
aw3225qf 都曲曲地 有qd oled
不過16:9曲冇咩用
想要43吋左右
如果3x吋就真係易諗
開HDR後漏光問題嚴重,俾張圖你參考下,已經賣咗俾人
啱啱先發現上星期裝完之後冇攞佢塊布出嚟就揼咗個盒
請問而家買m32u 會唔會太舊? 有無其他平靚正d 既選擇?

唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞