[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#111 OLED新時代

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有無人用緊lg oled flex

好似平左好多 唸緊佢定c2

宜家啲oled mon得True black 400嘅原因係因為10%白色亮度高過400 cd/m2,woled MLA其實可以上到10% 600 cd/m2,因為Full screen 上唔到350 cd/m2 先無True black 600。LG 27GR95QE上唔到True black 400原因係full screen 得 136 cd/m2

應該膠塞都得可能我老豆用左細螺絲搞到跣左出黎
係咪連架一野啪落黎散哂
入左手G8 oled無得駁hdmi?我部唱k點算
無事,離枱好近
轉插
x27 換 技嘉 / MSI 新oled 32吋 好唔好

技嘉 同 Msi 新兩款 邊款優勝
spec 上即刻跛完勝
性價比同保養就msi
Msi 無論MAG MEG MPG 都係usb2.0
用開hub既 未必適合
技喜係咪仲未講包唔包燒印?
Asus Dell MSI 就好似有
有巴打訂咗msi mpg 321urx未? 唔知2000fun同飛馬仲有無頭水
都係同漢科攞貨, 唔會代理仲少貨過retail掛
好離地
照他標準 LG旗艦OLED TV G3都拎唔到HDR400 True black

然後HDR1000標準又係垃圾
可能本身留大貨比呢兩間,啱啱問晒兩間話首批仲有少量
原來都有個mini hdmi頭。我買左個轉大頭,另外買條40gb tb4/3 typec.兩樣都駁唔著notebook,咁大獲
2選1的話,Dell G3223 定 LG UltraGear 32GR93U-B?
問三叔cs 話無得賣 吹漲
我用tb4駁MacBook正常用到
同埋個hdmi係micro唔係mini,咪買錯
你條線要買有認證的嗎?
我覺得依個價位好唔上唔落比5-6k但係買ipsspec又同新mon差咁多mpg321urx 都係比多3k。但3k又好似真係好多,都唔知點比意見你
G9 OLED個價太貴 除咗240hz之外 同491CQP有咩分別 咁我不如加多少少買G9 57
我部8年IPS mon 發現有燒印係咪換得
G3223Q好似4000有找?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞