[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#111 OLED新時代

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
qd-oled 先準,其他oled無咁準
「此貨品未有現貨,下一批到貨日期預計為: 3月尾到貨(有機會再延遲)」
此為暫定價,請以最後官方定價為準, 差額多退少補
如果真係呢個價,去淘寶買2部msi 好過
牙石不嬲當香港人水魚
估唔中添
買個hdmi 2.1 switch 咪得
唔會啦 你當啲廠on9嫁咩
少人買仲出條product line 做咩
揀mon 問嘢 都係去Reddit 開po啦
呢度啲comment 笑下算
前幾個po 有人講明想要27寸 有太陽 要插notebook
班友繼續死撐話c2 真係傻嫁
連登係c2邪教黎,未出之前仲係cx年代已經J定幾個po到一出又真係個個衝去買
正常 終於唔洗捱lcd
連登硬件台係咁上下水平
冇計

可以落窗簾

霧面防反光係有代價 畫質會犧牲較多
超光Mini led+霧面 對住太陽畫質都會變差

用OLED追畫質但用霧面會有D反智咁解
oled唔曬得點可以有太陽
咁𠹌貴

香港代理真係好仆街
pg34wcdm 同 pg32ucdm 明明美國都係1299usd

但香港pg34wcdm 賣9500~10000,
pg32ucdm 就15999
收斂咗了
PG27UQ先經典
1999>29999
係美馬買算啦
代理當D客傻
保養要寄返美國
佢今次賣15999除咗班癡線fans仲邊有人買
Msi 外星人平一大半又唔係差得遠
我早幾年用到宜家(做電腦mon) 但買咗c3 後睇m32u真係覺得畫質係垃圾(用嘅時候睇4k覺得幾清)主要都係laptop 同xsx 可以4k120 冇問題 玩fps仲有個準心(應該好多mon都有) 但色有啲唔夠鮮 個kmv功能其實真係冇咩用

今時今日真係唔好買 不過32" 要4k 120 真心唔多選擇 當年係benq 27" 同佢二選一 最後因為有特價買咗m32u

ps. m32u唔要支架都好撚重 上arm查清承重
仲貴過32:9
rog當香港係水魚?
部rog ally又係咁,
香港6999HKG京東4999人仔
香港真特別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞