[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#111 OLED新時代

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
舊post資訊太舊 唔copy了

唔小心中1001

Innocn大伏
原來琴日整完係大陸廠已出貨
我係尋日落單 3月8先出貨 心諗洗唔洗咁耐
新年呀, 大陸唔止放4日假
大陸個年假兩個禮拜定成個月

就算係放2個禮拜, 假後積咗咁多單, 物流又亂, 再寫預期遲少少俾你,到時早咗到你咪開心啲
我張寫16號
我喺日Dell 買AW3423DWF, 琴日運到去Fromjapan 日本倉
要等到19號派20% off 國際運費 coupon
其實msi整體個spec都好啲
仲平成千蚊, 喺TB買運落嚟唔使坐飛機無咁大風險
其實差唔多但dell售後好似可以用返香港 msi就要你寄返大陸
爬文睇大家話如果香港Dell無賣呢個型號就無保
所以DW就應該可以, DWF就應該無保了
留名睇吓點新時代法
各大牌子32吋QD-OLED 4k 240hz+燒印保

下半年32吋WOLED 4k 240hz +1080 480p雙模式
如果今年就買dell 隻4K oled la, 正好撚多
各大牌子32吋QD-OLED 4k 240hz+燒印保

下半年32吋WOLED 4k 240hz +1080p 480hz雙模式
過年想買隻moon 可以駁下notebook同埋xbox series x, 有咩性價比推介?
我鍾情21:9
除咗Dell, 仲有邊隻4k oled 144 有行貨消息
留名
隻外星人速遞打來話14 號到
新年冇得玩
呢幾日大陸收哂爐 你隻應該同我同一批
比個新年假我執清個枱面迎接佢
我都執緊位 部c2要上牆鑽定先
ching 要平玩32:9 144hz,有冇咩推介
自己上price.com搵到部$6890,入手好嗎?
AOC 49吋 5K 専業電競顯示器 AG493UCX2
冇諗到間廠係大6早排換完機屎忽痕順便升級埋個mon
Lg 27gr93u-b

philips 27m2n5810

acer nitro xv272k v3

想問 三款 邊個比較好 thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞