[歐美H game]推介(9)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
你話用emily都情有可原,用aly都當sp未免過火左d
Btw,邊隻game既ser,照計大家join得都心知肚明大家一膽擔居然睇唔起同類玩家,而且佢知係邊隻game仲ban人都幾雙標
Emily或者lola可能就係,其他都幼平時係咪玩開milf
投票投輸 同學高票當選
Emily真係唔忍心,0想色色
我個icon,我個介紹係pfp is Alyvia from Twisted Memories,great AVN,great story。

個server係Stella
都唔係可能,好明顯啦下話仲有主角同step都有暗示仲係secondary school
家姐係高中中五定六就大學仲幼?
係emily同lola初二左右姐,mc同step,viki同cath就升高中姐係中三
有隻咁既game既咩搵唔到
家姐男朋友係大學生 z school=高中 y school=初中
就嚟明顯到算唔上暗示
不過所有人都係18歲以上(設定上
有幻元素≠全部幻,定係你覺得女角一半低過16都唔叫有幻幻元素
未出,但係個server超多人,係eternum個server搵egg就見到
Pateron 咁都無搞佢?平時身材平少少都俾人照肺
TM得SS,無patreon
唔怪之得,佢自己知自己事
有蘿莉元素唔等如CP,真CP應該好似係such a sharp pain果隻咁直接連f95都上唔到
btw,當你計中六18,mc中三就中四都15,16,step同cath都係好撚大係得viki係正常,而emily同lola14就真係好似未發育咁
有亂果堆都轉撚哂去SS啦俾patreon ban鳩哂,連eternum都怕撚左佢多P scene都唔會有親屬介入,patreon仆街死
係f95都搵唔到post講,有冇f95 link/preview圖睇下隻game有幾把炮
啲Y school Z school呃到邊個Emily嗰兩件,直頭自己申請俾人話係pedo game
吓,講咩,唔好sharing出去啦,一陣我比Cari踢尻埋咪on99,佢founder黎。
我send上黎得啖笑
我冇理解錯既姐係有隻新game叫stella,整果個就係eternum果條友,而係佢discord入面有個ser放左D preview圖/消息出黎?
其實呢D格硬話所有女角18歲既係好無謂只係聲明一下咁同開頭個問你係咪滿18未一樣
而我鍾意隻隻game都禁下未18睇下有冇彩蛋,有時有都幾驚喜,好似我見過一隻係你簡左未18之後佢同你講wfc反正都唔會有人理照俾你玩

係有條友整左隻新game叫Stella,條友係eternum founder,你可以係eternum server見到佢,唔係eternum作者整新game,sor講到1999。
不過講開又講有loli tag既大撚把係睇在個蘿莉個樣係咪整得太幼姐,好似once in a lifetime咁明係未夠秤既格硬話18都得,或者就好似radiant咁自己set年齡亦得,只要你唔好太過份好似such a sharp pain咁整到明顯低過12咁誇張就冇咩野冇人理
姐妹得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞