[歐美H game]推介(9)

947 回覆
24 Like 6 Dislike
更新左但f95未有,個post有少少h scene圖透
唔捨得pure女友隻豬,忍下手先,不過2.幾gb都冇咩,仲係chapter 1
我對佢反而一般,鍾意果個黑長直MK妹同金髮馬尾FD多D
但唯一不變既就係alex可以去食屎,扑暈完人就話mc發夢真係搵鬼信可以叫佢去食屎
根本就似係一早已經plan好哂等mc入局,過程一路係咁觀察唔踢爆唔係解釋唔到佢既行為
我都係,連嗰個隔離屋企既女都唔捨得,最後揀咗金髪frd,呢度暫時最難 mk妹s後面應該仲有得搞
到上次更新為止都仲係ntr人哋驚比人發現嘅背德感 今次更新係一個背脊發寒
食另一個mk妹既話好似就同格離屋相衝,因為俾佢老竇屌你屌閪得太大聲唔俾個女同你來往
太保守lah
無咗了
未得閒玩,聽你地咁講似係做唔掂直接簡化步驟快快手手過左個劇情佢就算咁唔理個劇情合唔合理定簡唔簡陋
已更新
Sao都更新埋
收到你,玩埋再忙
玩開歐美都一段時間
overall 最正都係覺得BAD

想問下日系有冇咩神作/大作?
D Game好多都大半年先更新一次 每次得果少少內容
5-6年都未必埋到個尾 仲有好多半路收皮
到底真係要整咁耐定水鳩人patreon錢
男二有女.不過有家姐
開咗呢隻 啲女整得幾正
人地係左右眼滴一野
長期潛水 更新超過半年嘅大多數伏
我diudel埋,放棄咗阿媽,最後有冇得上
leo果條拜金女就算數啦
你要一隻隻game睇評語冇得一轆棍打一船人
某D好似milfy city,waifu academy果D就真係長呃長有每次更少少死唔斷氣咁明呃你
某D好似being a dik,eternum咁就半年到一年更一次但質素好冇水份
多數整game都唔係全職只係工餘時間整分返開長時間更新好正常,而更新時間一拖長自然就會有好多爛尾因素,我都見唔少係因為現實實在冇錢整落去迫住出去打工on hold或者直頭有病生cancer死埋都見過
呢D真係要一隻隻game黎睇,你最多睇佢更新間隔同評語,呢點直接睇f95最方便
時間長但又好評既例子有being a dik,pale carnation或者eternum,差既例子有waifu academy,milfy city或者summertime saga,唔係更新時間長就一次伏,但長期潛水冇聲氣係多數伏呢樣幾真,你只可以期待佢周不時上水嘔到一兩期出黎冇爛尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞