[歐美H game]推介(9)

956 回覆
25 Like 6 Dislike
唔係,整容、韲家俬、罷pose影相係遊戲內容嚟。
整得啱心水想分享下,同埋想問下有咩game個整容系統夠自由。
隻she will punish them 我好用心去整容,你去steam cummunity 睇本身係膠樣人嚟。佢個整容系統緊廢,我學咗二十粒鍾先掌握到,重要淨係整到闊小小口面既女。

但之後罷pose就覺得隻game值。間公司應該已經摺咗,本身期待佢隻續集
I社果堆honey select,戀活,ai少女都係整人首選,daz 3d就專業整人,fallen doll整人都好似都唔錯
咁鍾意整可以試下轉做developer既
自學咗三年想做ART,但暫時唔知點做。要做3A大廠起碼要多10年實力,要做Start up 又唔做點做,做細公司又唔夠ai爭。
好似f95果班人咁自己開個patreon慢慢整,個人勢好簡單
幾時有講過1.幾完?我記得佢話會跳下時間講下高中同大學果時
Development update – Last one

You don't want to read it, I don't want to write it, so lets keep it short: I will actually have some time again next week, so this should be the last one. Not that you have any reason to believe me, but in the end one dev update is always bound to be the actual last one.

I'll see you on the other side.
有部份係計完成0.1~1.0,但多數都係計0.11~0.99咁疊住上真係完先1.0
好似話由初中跳去高中之後再跳去大學,當初係咁講唔知依家係點改
agent17有更新未,等左好耐
玩下其他分薄下個等待時長
我要屌啊妹
Lust theory 用mac玩唔到嘅
你睇下有冇down錯win版
Corrupted hearts更新
agent17有更新了
終於有不過唔知多唔多內容
正,屌啊妹
應該都多
0.226變0.23
返屋企丁
f95已有link
有得雙飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞