[歐美H game]推介(9)

946 回覆
24 Like 6 Dislike
時間長 但係每次更新啲render又少 animation,又少就一定垃圾
日系你指係真日系定指二次元畫風?真日系既話你要過隔離同人h game post度問,二次元畫風既話都有好多
once in a lifetime
eternum
pale carnation
twisted memories
fate collide
my bully is my lover
companion of darkness
waifu academy
sicae
murmur
呢樣真,就算內容畫面動畫model整得好每次更新時間長又少既話好快 0.1/0.2就abandoned
咁依家S做左女朋友派福利最易就係佢自然描寫得多H scene得多啦
而且上期班長同呀妹主場,今期家姐主場,下期就viki主場,一人一期好公平但S因為做左女朋友戲份多左姐
作者講左下集完全冇S
玩完,今集最後同家姐既讀白真係好sad,特別係純愛路線理解同陪伴到家姐既得MC一個人
阿妹個樣真係太幼幼想寵多啲
好似話之後會有大個版,同佢個fd一樣
呢啲都有玩
諗住試下真日系 睇吓會唔會有啲衝擊
咁你要過下格離問新既同人game我比較少玩,更加唔好講gal
推薦nebel geisterjäger,首枷病,夏色泡影,仲有隻sao 氣息遮斷魔法的陷阱
英文系d人鍾意整VN, 或者橫版動作,男主多
日本dlsite 就乜都有
pokemon,遊戲王,bloodborne,left4dead,
大量高質rpgmaker女主遊戲
想玩NTR又係極多
仲有個優點就係大部份作者都係做晒全隻game先拎出黎賣比較少爛尾

新手入門2d類只推幾間廠
史詩劇情:深爪貴族
正太姊姊: doujinotome
段階墮落:clymenia
女神官/魔法少女:shimobashira
出post前諗起仲有間
戰鬥自由度高:karryn's prison

steam全部都有
仲等緊pale carnation更新
Hana
eternum應該會快過佢出
J住Luna先
自從上次見過真人版之後再都冇見過一次
Thanks 兩位
返去研究下先
護身術道場秘密的NTR課程
同人game
太農,過多小遊戲反而太搶鏡
呢隻我買左,頂龍比7分
日日鑽地,ntr亦都冇乜過程,農夠錢直接去下一級
放心新作冇咁農🤣🤣
玩埋按摩嗰隻
唔捨得買
電車痴漢果隻又係,咩滿員300%定咩
第一集伏伏地,又貴,搞到我第二集都冇買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞