[歐美H game]推介(9)

946 回覆
24 Like 6 Dislike
惡線太過反轉豬肚就係屎有幾愛就有幾恨,對住個好女仔咁既行為玩唔落手
係多D野睇但係好hurt Cath
咁善線遊說到佢自己離開Adan唔係仲成就感大咩
惡線頂多係NTR左佢個身,到最後人地放棄隨便你玩先攻略到心,實為下盛
純愛線攻心令條女心甘情願自動離開件垃圾咪上盛
aden係仆街幫唔撚落唔係為左cath都唔會幫佢,落哂嘴叫佢坦白都唔做咁就唔好怪我幫cath睇清你既真面目
Step先係命中注定真命天女,佢存在就係為左Ben
step做公廁係因為安全感問題
我以為你係viki派
step同viki都算係唔同時期既青梅,cath就係女神,如果要排高低既話都真係幾難
佢住個到仲衰過公屋,上左Z school失去左Ben變公廁真係好可惜
我係Viki派,但已經多次提到Step係soulmate咁嘅存在,我無理由否認架
corrupted hearts更新
Step同Viki同Emily係一開始就中意Ben,其他後來者無得同佢地放埋一齊
step唔清楚原時間係只係當fd定真係鍾意mc
viki同emily都係得不到而由愛生恨
cath純係冇得簡同mc冇行動爭取過,唔係原時間線係點都係未知數
alyvia同jacky都係覺得mc似老竇先開始有feel原時間係冇野,不過家姐都算係一半半由愛生恨,原時間線mc唔理解佢不止仲唱佢係雞係公廁
6個女主原時間線變成咁根本係mc一手造成
哂氣啦emily咪又係講到係咁,只係step早黎先上岸姐,你睇下之後溝哂6條女個個咪又係soulmate
Step中意Ben,只係Ben眼入面得Cath。第一堂講起Cath已經有暗示
一見到錯字我就save,我已經save左45頁
提左佢好耐都係咁
玩到老母情不自禁嘴左男主一㗳,仲有幾耐,我覺得我玩得仲耐過Eternum
下集地圖大upgrade,泳池水變清,又有Viki大屋
最新去到同家姐去完海灘等佢返黎就完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞