[歐美H game]推介(9)

956 回覆
25 Like 6 Dislike
可惜之後eternum就冇呢D NTR場景出現,唔係建模好咁多就好好睇
其實我唔係特別好ntr,但我欣賞啲肯係劇情/fetish上take risk,唔會呵住players嘅dev,所以我好欣賞pale carnations而Eternum 就正正係相反,成隻驚由劇情背景到人設都散發住"求穩"嘅味道,Lauren bad choice呢啲場面係絶無可能再出現
正常,佢已經係t1梯隊收入最高果堆,只要正常唔搞事穩賺錢自然多一事不如少一事唔好搞咁多野
Pale carnation另一個優勢係主題,好似oialt玩開純愛無啦啦加ntr自然會有人屌,pc開局同你講3個Li都係雞默認有ntr唔接受既一早棄左,仲留係度玩既知咩事自然唔會遇事破防玻璃心
我屌啊,Alex老豆咩都發現哂,Nancy係咪要比人炒了
呢隻game正常係唔會有bad end
睇圖就知一切正常太陽照常升起
Annie好惦喎,話Annie悶個D可能無見過Alice。反而Penny好似好少戲份
Steam 買左Steps of Debauchery 幾正
想問下有冇類似女主game推介?
hero party個黑妹Sera好正
a wife and mother
anna exciting affection
fashion business
the office
唔睇唔知原來Glamour都爛左尾,最後一次出post係半年前
玩左19個鐘終於屌到Sera,不過第一次係咁嘅場景真係哂哂
twisted memories封面有12條女?女女戲份係咪好散
6主6副,你唔想溝咁多可以齋6主,不過我覺得暫時分得幾平均可以溝哂睇下
Hero party作者話Sera隻右眼係真·永久傷殘,我屌啊,希望下下次更新可可好好灌滿佢
https://store.steampowered.com/app/2695270/Miss_Neko_Pirates/

呢個好似唔錯,有得玩game,又有得色
Darksilver勁柒 好地地big brother咁高人氣既title 無啦啦shutdown左 整隻新game無人玩又要搬番big brother男主條線出黎救亡
big brother唔係比亂倫content搞咩,但係佢隻Glamour又慢節奏又要驗證乜乜柒柒咁搞到我無興趣
落個incest patch就得啦 依家勁多game都係咁做
果時係因為patreon濕鳩政策搞佢冇得整唔係成個patreon唔要得,要大改隻game又好浪費時間差唔多成隻要改哂,之後就索性直接新起過第隻game
Best girl,curse breaking嗰幕哭𠹌咗
話說CClia第一次破處之後個進度快到好似坐火箭咁,我覺得女神出黎講野真係敗筆
Sera個劇情一樣突然勁快,舌吻一次就推進,明明可以再慢慢corrupt,下次有更新佢都變左老婆,不屈feel大減
等緊0.7,玩返oialt先發覺個模型差左十萬八千里
oialt用hs1,eternum用hs2,兩個差好遠但唔代表hs1唔掂,pale carnation都係用hs1但整出黎同hs2比一D都唔差
oialt D姿勢少少怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞