[歐美H game]推介(9)

946 回覆
24 Like 6 Dislike
係咁sell比我D friend但無人有興趣
終於玩完,Subscribestar好多野睇,有張搞笑圖係Emily有MC攬枕
Same,俾佢地發現我開呢個post俾人笑左勁耐
Savior更新
Lust Bound, lust theory個團隊新作,點都有趣過lt第2同3季
留名等睇好game
可能我比較老派,好懷念N年前有隻HGame RPG叫Cobra Mission
果隻game hentai部份唔係齋睇
而係將做愛變成一隻小遊戲
每一章打完大佬都期待同邊條女互動
可惜之後好似冇見到類似嘅遊戲
你講果種歐美系好似唔多見,日系近排有記憶既有妖夢員同滿車率300%
Phoenixes更新
Siu4 ,上年佢哋上我屋企見到我steam有h game抽水mode
第一季真係好好玩,可能有sound?二三都係慢慢玩幾,都未玩完
第一季係最新奇,第二季開始重複開始悶,到最後仲爛尾咁,依家出第三季我直頭唔想開黎玩已棄
我大大隻subverse係庫show出黎
baibai個diacord無人,tm個故仔又直白無咩好估,無人討論,苦等0.9更新。baibai好似話過5gb就完第一集
依隻野好悶
冇咩好討論,又唔似eternum咁咁多野要估估下
應該就快,睇樣似1.0就第一部完分part
模型靚,今集個黑皮精靈娘同山羊大波反派
但劇情真係麻麻,同virtues一樣
等緊fresh women
Maya's Mission
依家連逆轉同人都有
我估起碼最快都要差唔多5月尾6月先有
見咁熱烈咁討論 就試下twisted memories
又真係寫得好好 好多內心獨白唔錯 唔覺就一口氣玩到最新

H game通病 sex scene同劇情成反比 玩到想睇劇情多過sex 呀妹啲劇情越覺煩躁

同Catherine表白幾正 嗰種放低嘅感覺重正過射精 長存在心底的傾慕一秒夠細數嘅feel 之後冇晒束縛得閒就flirt下人口花花兩句勁開心
我覺得行純愛線既H係可以睇既,係scene入面夾左唔少描述感情既描寫,corrupt線既就算啦一味屌純肉慾
表白果度真係寫得好好,mc一下之將前世今世廿幾三十年既仰望一次講哂出黎終於可以放下,而換黎既係今世女神終於唔洗被迫簡個"唯一"既選擇可以追溯自己既內心簡自己想要既野,勇敢既付出換來雙方面雙向既回報,雙贏
下集Viki Julia Only
依家玩第二轉行Corrupt,玩完第一轉再見到Alyvia,成個人唔同哂

話說師兄點解會對Emily煩躁?因為佢係到攪攪震?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞