[歐美H game]推介(9)

948 回覆
24 Like 6 Dislike

同Saphire喺 Market 搞完野有 bug
去唔到四個心心
只要一去到四心就有bug
一係留個任去下次update先解一係玩完個事件唔升心(之後要記得修完bug再升返)
馬騮屎忽
唔拼都無乜影響,irene姐妹同aria正
f95 d 癡線佬

終於玩左my bully is my lover個更新,moon個新look
而且有eternum alex既crossover仲提左下嘴once in a lifetime
最後moon同mc個關係算爆點,靈魂兄妹?
summertime真係可惜
What a legend早幾日上咗abandoned睇嚟已經呃夠
仲有隻project sage,尼隻J左好耐,女主勁淫,但係作者突然就唔見左人
呢隻我記得已經死左好耐啦喎
我時不時都search下睇下有冇起死回生
講起死左既game不如大家分享下有咩你覺得係死左但超可惜既
AOA academy
By midsummer moonlight
The sixth realm
Connected
Strange Nights
False hero
特別係BMM我當初寄予厚望,死左一次返生之後又死第二次插你兩刀
hard to love都on hold左
有咩父女game推
唯一玩咗aoa,其實都幾好,簡單啲,可以全都要
未完但整到果度就冇,之前remake左成兩年定一年依家remake完先重新開始更新進度
AOA未入戲玉就成隻game突然消失左,岩岩個韓妹開左頭就冇下文
睇頭post以為係remake完咁解
分線太多,要揀,嬲
such a sharp pain(CP, f95 del左post所以要自己google)
parental love
radiant
dating my daughter
desert stalker
now & then
hard to love
lost at birth
she is my precious
square enix 有無諗過搞H game
除左主角群
大把女都得
老母/sophie/helen>家姐/死神>yui
有得後宮點解要簡?成隻game又冇迫你簡左一個就冇另一個既content
睇同人就算啦,暗恥/暴雪班女咁正咪一樣冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞