「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike
最撚麻煩就係處女座

我竟然get到你講咩

呢個世界需要麻煩既處女座

呢套正唔正?

呢套咪比人屌到仆街既ND囉,屎黎

呢套正唔正?

呢套咪比人屌到仆街既ND囉,屎黎

仲有冇新章節?

仲有冇新章節?

冇啦天界篇都爛尾接落ND仲點玩
雙子 比喻為神嘅化身
處女 最接近神嘅人

所以係雙子

二打一,會唔會犯規?

撒卡一個夠 卡隆講佢大佬勁啲

唔知係咪錯覺,撒卡同一輝好似差唔多實力

一定係錯覺
鳳翼天翔對撒卡一啲用都冇 (反為察傷死神手指)
黃道十二宮 晚晚屌閪窿

呢啲?

雅典娜邊有波

唔該重睇海皇篇
個人覺得係LC嘅獅子
始終打贏有神血嘅天猛星 再加埋最後覺醒左第八感

自膠
原來淨係講冥王篇

呢啲版本投入唔到,當外傳睇算

吓但我真心覺得LC好睇過原著
佢將每一個黃金聖鬥士都描寫得好好,每一個戰死都好型

咪係囉,依套D黃金先係黃金
唔似正傳D黃金永遠輸比主角

"正傳D黃金永遠輸比主角"係一個錯覺黎。
尤其打十二宮時。以下黃金聖鬥士跟本就放水
白羊, 金牛, 雙子, 獅子, 處女, 天蠍
天秤&人馬更加唔駛講
到最後打水瓶雙魚時只不過因為俾之前班黃金SM調教過,實力有所提高,再加上一輝路過幫冰河呀瞬急救,否則都只能同最後兩位黃金同歸於盡
其實不死鳥一輝係咪5小強最勁?
不死隔一排出返黎,又有鳳凰幻魔拳
死完又勁再d

一輝嘅精神攻擊能力同撒卡打和,又能輕傷死神,你話呢
其實點解主角要打返黃金聖鬥士
點解有d黃金聖鬥士又好似奸

未睇過想問下

因為有d真係奸架囉

你係黃金嘅話,你會信個女嬰/孩會有足夠power保護呢個世界定係實力近乎神嘅教皇
沙加係最接近神嘅男人
撒卡係神一樣嘅男人
唔講表現 設定嚟講應該係雙子>處女

沙加一出天舞寶輪,雙子,水瓶,山羊三打一都要即時收皮出禁招,你話呢
沙加根本冇得同撒卡比
唔好唔記得佢學左好多教皇嘅招
仲有咩招車田冇畫出黎 但都唔會只係得幾招啦
仲有當年教皇人選 沙加都冇份 連殺左教皇佢都唔知
一個接近神 一個神一樣 單係描述都見到分別啦
仲要去到冥王篇 撒卡3個唔到最後都唔出大招 撒卡可以一招銀河星爆車埋去架

其實你知唔知當時只有雙子同人馬夠年齡參選?其餘黃金年紀太小。漫畫有講
個人覺得係LC嘅獅子

自膠
原來淨係講冥王篇

天秤&人馬更加唔駛講
到最後打水瓶雙魚時只不過因為俾之前班黃金SM調教過,實力有所提高,再加上一輝路過幫冰河呀瞬急救,否則都只能同最後兩位黃金同歸於盡

其實車田根本唔求撚其地搵住講到阿瞬實力本身就去到黃金級
不過佢太好心腸唔想傷害人所以收收埋埋唔用星雲氣流
一輝又設定左做乜柒不死鳥,成個撒雅人咁次次死過翻生都會勁過之前
本身實力就係黃金同白銀中間,沙加唔忍心殺佢救翻佢後再升多個grade去到黃金級
個人覺得係LC嘅獅子

自膠
原來淨係講冥王篇

天秤&人馬更加唔駛講

其實車田根本求撚其地搵位講到阿瞬實力本身就去到黃金級
不過佢太好心腸唔想傷害人所以收收埋埋唔用星雲氣流
一輝又設定左做乜柒不死鳥,成個撒雅人咁次次死過翻生都會勁過之前
本身實力就係黃金同白銀中間,沙加唔忍心殺佢救翻佢後再升多個grade去到黃金級
次次講聖鬥士班LC撚都係要騎劫個po

LC唔係聖鬥士?

痴撚左線

LC討論空間又真係比正傳多

正傳黃金可以連青銅都打唔贏

正傳黃金=炮灰

你諗清楚正傳青銅有邊次真正贏到黃金先講
得紫龍打巨蟹係真正勝利
其餘俾盡都係同歸於盡

一輝一定勁過某幾個黃金仔

該聖衣自神話時代起未有人能穿上,而一輝是第一個能穿上的人。
呢到又bug到痴線
一件青銅衣歷代教皇呀 黃金都無人著到

聖衣唔認同你的話,理得你係黃金定教皇
會唔會仲有巴打未留意到個post?推
沙加根本冇得同撒卡比
唔好唔記得佢學左好多教皇嘅招
仲有咩招車田冇畫出黎 但都唔會只係得幾招啦
仲有當年教皇人選 沙加都冇份 連殺左教皇佢都唔知
一個接近神 一個神一樣 單係描述都見到分別啦
仲要去到冥王篇 撒卡3個唔到最後都唔出大招 撒卡可以一招銀河星爆車埋去架

其實你知唔知當時只有雙子同人馬夠年齡參選?其餘黃金年紀太小。漫畫有講

單係神一樣嘅男人e個名號你都冇得駁啦
到佢做左處女座一樣比撒卡當狗撚
成日都拎冥王篇黎講 兩邊都放水我唔明有咩好講
沙加可以一野清五感佢都可以用銀河星爆車埋去
事實兩個都冇咁做
咁如果係德弗特洛斯同阿釋隻抽邊個高章d
一個炸爆雙子神,一個可以令所有冥鬥士得冇得開老金,自身唔受冥界法則束縛仲可以一野奪埋第八感
Pish

巴打最鐘意雅典娜邊個聖衣造型?
最廢一定係金牛
LC金牛得個樣
好型咁死
實際上係死得好柒
啲人話正傳至係咁
推,又一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞