「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike

咦?紫龍同春麗幾時生咗件?五小強得佢有後代

咪OMEGA主角之一,光牙啲人話係星矢個仔喎。
邊到仲可以搵到全套動畫睇返
Google搵seed全部都死曬

咪OMEGA主角之一,光牙啲人話係星矢個仔喎。

個BB嘅髮型
個人覺得係LC嘅獅子
始終打贏有神血嘅天猛星 再加埋最後覺醒左第八感

自膠
原來淨係講冥王篇

呢啲版本投入唔到,當外傳睇算

吓但我真心覺得LC好睇過原著
佢將每一個黃金聖鬥士都描寫得好好,每一個戰死都好型

咪係囉,依套D黃金先係黃金
唔似正傳D黃金永遠輸比主角
個人覺得係LC嘅獅子
始終打贏有神血嘅天猛星 再加埋最後覺醒左第八感

自膠
原來淨係講冥王篇

呢啲版本投入唔到,當外傳睇算

吓但我真心覺得LC好睇過原著
佢將每一個黃金聖鬥士都描寫得好好,每一個戰死都好型

咪係囉,依套D黃金先係黃金
唔似正傳D黃金永遠輸比主角

熱血漫係咁嘅格局架喎,明知比自己強十倍都要超越佢

佢真係好撚型
一個單拖去搵雙子神
第十二宮 - 雙魚

成日覺得佢同阿瞬先係兩兄弟

有冇人覺得雙魚其實都係廢嗰類,只不過佢個宮響最高,所以顯得佢好似壓軸出場咁,大絕係插支玫瑰同你慢慢放血,真係弱爆
第十二宮 - 雙魚

有冇人覺得雙魚其實都係廢嗰類,只不過佢個宮響最高,所以顯得佢好似壓軸出場咁,大絕係插支玫瑰同你慢慢放血,真係弱爆

你想J黃金睇LC啦,又係型一萬倍唔止。
第十二宮 - 雙魚

LC 果班黃金勁N倍 起碼巨蟹勁好多
想睇五小強 但又有冥界篇 又海皇篇
有無巴打可以講下個次序
第十二宮 - 雙魚

老實講我覺得L C嘅雙魚已經屌打正傳大部份黃金
成個post都冇人講山羊
其實除左最忠心於雅典娜之外好似冇咩特別
山羊仲要差d殺埋雅典娜

LC個山羊型好撚多

LC除左處女有邊個型唔過車田版

LC就連反派都型過車田版
齋係輝火打金牛同童虎就
幾乎個個黃金聖鬥士都好過車田版
巨蟹兩師徒打雙子神最正
天蝎係海底神殿燃燒生命

一野踩落棋盤度

型到痴線
對住兩個神都仲串過馬撚

https://www.bilibili.com/video/av1429226/?from=search&seid=1114135373331682735#page=17

Lc黃金實力黎講佢算top 5
第十二宮 - 雙魚

講真 雙魚個設定真係好勁
啲玫瑰同血有毒搞到冇人敢掂佢
淨係用拳頭玩近戰都勁
評價差真係衰在車田
第十二宮 - 雙魚

淨係用拳頭玩近戰都勁
評價差真係衰在車田

成日覺得金牛係為咗湊夠數先有呢個人
次次都比人打到嘔哂血
無睇過成日想睇
但係唔知應該由邊度開始睇 見佢好多篇
有無人可以講解下

是但一個篇入都ok
講真無乜太大關連
當年我睇tvb既冥王篇再打ps2隻game
加睇多幾頁wiki 咁就知哂劇情

可以睇lc先,因為好撚好睇
第十二宮 - 雙魚

淨係用拳頭玩近戰都勁
評價差真係衰在車田

次次都比人打到嘔哂血

其實LC金牛都勁只不過係衰ON9
佢招大明明可以秒左輝火
金牛最廢,一開波就俾個傻仔冥鬥士秒左
雙子

淨係用拳頭玩近戰都勁
評價差真係衰在車田

次次都比人打到嘔哂血

佢招大明明可以秒左輝火

聖劍手刀不知幾有型
lc個個仲有型
不屈既男人
放棄一隻手去換取勝利

不過LC時間唔係童虎個代咩
不嬲都係一代比一代弱架啦

積屍氣冥界波 佢係lost canvas入面打雙子神個段好型

淨係用拳頭玩近戰都勁
評價差真係衰在車田

次次都比人打到嘔哂血

佢招大明明可以秒左輝火

聖劍手刀不知幾有型
lc個個仲有型
不屈既男人
放棄一隻手去換取勝利

不過LC時間唔係童虎個代咩
不嬲都係一代比一代弱架啦

其實LC係咪就係正傳嘅上一屆聖戰
其實點解主角要打返黃金聖鬥士
點解有d黃金聖鬥士又好似奸

未睇過想問下
再勁咪又係雅典娜只兵,只不過係將軍同普通兵既分別

只你老母呀大陸仔

學好啲中文啦 衝出黎柒 小學雞

我都諗唔到 唔用只字 用邊個字 請教大師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞