「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike
又黎處女vs雙子嘅世界大戰
雙子 異次元空間屈哂機

俾一輝輕鬆KO咗

千日戰爭
處女sure win
利伸處女座

我都覺,係佢同白羊冇俾五小強打爆,
但有冇人知白羊、人馬同天秤邊個實力強啲?

原來黎過架拿?咁上次世界大戰結果係點?
雙子 比喻為神嘅化身
處女 最接近神嘅人

所以係雙子

千日戰爭

上一場戰役結果係點?
雙子 比喻為神嘅化身
處女 最接近神嘅人

所以係雙子

二打一,會唔會犯規?
最勁係雅典娜,成班兵幫佢做野
有人話天秤 上屆聖戰唯二倖存者

雙子兩兄弟 卡龍一條友係冥界獨來獨往 視三巨頭如無物

大佬撒加 海皇篇 一輝話卡隆比唔上佢大佬

處女座 畀人話最接近神嘅男人 我覺得係咁樣叫
啲人先有先入為主佢係最勁嘅感覺

其實話佢係同啲神佛成日接觸

佢係最勁之一

但又未必比得上撒加

人馬座

話晒教皇候選人

劇情話佢畀四五歲嘅山羊座刺殺而低估佢實力
其實佢先戰撒加
再保護雅典娜

依四個實力大概差唔多

最強對最強?
雙子 比喻為神嘅化身
處女 最接近神嘅人

所以係雙子

二打一,會唔會犯規?

撒卡一個夠 卡隆講佢大佬勁啲
處女係最接近神 其實係想講佢最接近神(佛)既男人
再勁咪又係雅典娜只兵,只不過係將軍同普通兵既分別

佢係最勁之一

但又未必比得上撒加

人馬座

話晒教皇候選人

其實佢先戰撒加
再保護雅典娜

依四個實力大概差唔多

分析得好透徹

Btw,冇人留意過白羊阿穆嘅戰鬥實力

乜野 佢根本就係佛的轉世 招名都暗示緊 不過佛比唔上神
最勁官方話雙子(老爹講動畫有講)
我個人覺得係人馬 (原定下屆教皇 教皇不嬲最勁的黃金聖鬥士先做到)可惜早死
其實你睇後作星矢做左人馬黃金聖鬥士都知
最勁係雅典娜,成班兵幫佢做野

之前一直好柔弱,不斷收兵等人救,但最後一戰咩威都囉返晒
人馬座星矢勁過晒咩白羊教皇 雙子兄弟 天才獅子 處女 二百歲天秤

乜野 佢根本就係佛的轉世 招名都暗示緊 不過佛比唔上神
最勁官方話雙子(老爹講動畫有講)
我個人覺得係人馬 (原定下屆教皇 教皇不嬲最勁的黃金聖鬥士先做到)可惜早死
其實你睇後作星矢做左人馬黃金聖鬥士都知

雙子同人馬都係下屆教皇人選 但雙子被前教皇發覺有黑暗面
雙子 比喻為神嘅化身
處女 最接近神嘅人

所以係雙子

二打一,會唔會犯規?

撒卡一個夠 卡隆講佢大佬勁啲

唔知係咪錯覺,撒卡同一輝好似差唔多實力

佢係最勁之一

但又未必比得上撒加

人馬座

話晒教皇候選人

其實佢先戰撒加
再保護雅典娜

依四個實力大概差唔多

分析得好透徹

Btw,冇人留意過白羊阿穆嘅戰鬥實力

其實穆冇咩戰鬥力可言
基本上佢同沙加有少少似。但佢係勁在念傳送。攻擊力真係唔夠
tbb套lost canvas後篇係咪冇卡通版
天秤座
https://youtu.be/6jk29aRXadU

頂,第一次聽,笑到標眼淚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞