「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike
LC黃金實力應該係咁排:
雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=人馬>雙魚>巨蟹=白羊=天秤>天蠍>金牛
但講緊排得後既唔係佢地廢,係排前面個堆太屈,對戰局有決定性既影響

咁巨蟹要再前d,講緊佢封個隻係死神

但你望下前面個幾個,一個打成個海王宮,一個救番西緒弗斯外加重傷情況下屠殺四夢神,蟹仔係幫師傅一齊幫死神,但講緊個場佢師傅仲有表現過佢

但講緊死神係敵人黎講淨係低lv過哈帝斯,連四夢神都係佢d黎,你就明封到佢嘅重要性係幾大

所以我覺得巨蟹=山羊

雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=巨蟹=人馬>雙魚>白羊=天秤>天蠍>金牛
而家咁樣會唔會好d?

金牛唔差喎 封印左一個泰坦巨人
雖然有人幫手

天蠍實力一定唔會咁後
佢先天心臟病+外傳所受傷唔可以用小宇宙
一用就火燒心
但佢都能夠打贏當時擁有神血ge拉達曼提斯喎

天蠍打個陣飛龍未有神血

我記得天蠍外傳都係打神級/接近神級敵人?
又黎處女vs雙子嘅世界大戰

千日戰爭

處女應該同獅子同一level

獅子憑乜
又黎處女vs雙子嘅世界大戰

千日戰爭

處女應該同獅子同一level

獅子憑乜

LC隻獅子仔長命少少就有機
你地覺得2隻雙子邊個勁d???

大佬啦

大佬啦

無記錯既話

大佬啦

設定上一樣
但大佬型啲
雙子>處女>獅子>山羊>射手=水瓶=巨蟹>天秤=雙魚>白羊=天蠍=金牛
呢個點睇
好撚難排,所以好多等號

處女>=雙子
阿釋密達太撚勁啦

Way too op

冇外傳既話就一定雙子勁,但問題係外傳佢可以直接消滅精神同靈魂

佢太勁顯得其他人廢咗

其實真係冇得比
處女一下天舞 雙子一下銀河星爆 兩面都一下死
只可以講真係大家咁高咁大

大佬啦

設定上一樣
但大佬型啲

細佬係咪都識魔幻拳???
獅子嘅成長過程完全可以用不可思議形容,同獨角同期,初頭連打天雄星手下都力有不逮,之後看穿再即時升級。不過好快又被天雄星秒左,然後橫越界限同神血飛龍打。

佢最屈個設定係遇強愈強,用身體經驗諗破解方法,貝奧雷特一開始sm佢,之後佢就磨磨下贏左,後黎打拉達直程一條友爆AE
佢老豆仲痴線,當代黃金得佢老豆同阿釋上到第八感,老豆有病死早。啱啱升到上黃金既時候以為阿釋係佢老豆
獅子嘅成長過程完全可以用不可思議形容,同獨角同期,初頭連打天雄星手下都力有不逮,之後看穿再即時升級。不過好快又被天雄星秒左,然後橫越界限同神血飛龍打。

佢最屈個設定係遇強愈強,用身體經驗諗破解方法,貝奧雷特一開始sm佢,之後佢就磨磨下贏左,後黎打拉達直程一條友爆AE
佢老豆仲痴線,當代黃金得佢老豆同阿釋上到第八感,老豆有病死早。啱啱升到上黃金既時候以為阿釋係佢老豆

爆AE都未算癲,最誇張係爆黃道絕嘯

黃道絕嘯型到癲
一人軍團

大佬啦

設定上一樣
但大佬型啲

唔識

大佬啦

設定上一樣
但大佬型啲

唔識

但佢唔係用黎洗過童虎腦咩

獅子一家三個黃金都開曬第八感
睇黎天份真係有遺傳

大佬啦

設定上一樣
但大佬型啲

唔識

但佢唔係用黎洗過童虎腦咩

未必係幻魔拳,應該弱啲既招
題外話,明明LC好多人實力係比正傳勁太多但冇人屌過手代木亂鳩咁黎 例如阿釋開天舞寶輪一野奪哂七感唔洗慢慢黎,最尾連第八感都奪到。童虎有神血實力大增,水瓶單挑阿特蘭帝斯勢力,獅子單挑神血拉達出到AE同十二絕嘯,阿普特洛斯一下銀河星爆炸死時間神,巨蟹封印死亡神,雙魚攬炒米諾斯,金牛打泰坦神族。冇人屌過佢地吹得大,只有人覺得寫得好睇。
真心一問,呢套野有冇咩缺點

睇黎天份真係有遺傳

最痴線係伊利亞斯都唔係專登修練精神境界,但係同自幼與佛陀對話既阿釋一樣覺醒第八感。LC只係講過佢同拉達打過一場就死左但佢就好似一個傳說咁一路有人提住,同正傳艾奧羅斯一樣 如果佢唔係要保護仲細既雷古魯斯同比個病累,拉達一早應該收左皮
題外話,明明LC好多人實力係比正傳勁太多但冇人屌過手代木亂鳩咁黎 例如阿釋開天舞寶輪一野奪哂七感唔洗慢慢黎,最尾連第八感都奪到。童虎有神血實力大增,水瓶單挑阿特蘭帝斯勢力,獅子單挑神血拉達出到AE同十二絕嘯,阿普特洛斯一下銀河星爆炸死時間神,巨蟹封印死亡神,雙魚攬炒米諾斯,金牛打泰坦神族。冇人屌過佢地吹得大,只有人覺得寫得好睇。

其實無吹大,大部分其實你都睇得出佢地嘅實力同敵人都係有差距,只不過佢地係用自己條命黎一換一,就算最勁嘅雙子打時間神其實都係比佢屈擊

其實無吹大,大部分其實你都睇得出佢地嘅實力同敵人都係有差距,只不過佢地係用自己條命黎一換一,就算最勁嘅雙子打時間神其實都係比佢屈

睇黎天份真係有遺傳

論基因既重要性

其實無吹大,大部分其實你都睇得出佢地嘅實力同敵人都係有差距,只不過佢地係用自己條命黎一換一,就算最勁嘅雙子打時間神其實都係比佢屈

睇外傳反而覺得敵人勁過LC正傳登場既人,尤其係天蠍同白羊外傳

睇外傳反而覺得敵人勁過LC正傳登場既人,尤其係天蠍同白羊外傳

仲有好多其他神系睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞