「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike

一招天舞寶輪夠收輝火皮

外傳佢好似只係用魑魍魅魎打發左輝火走

同埋雙子想殺教皇個陣好彩佢揀左處女幫佢,唔係真係隨時比人ko

奪到八感
真係太痴線

佢連第八感都奪埋直接轉生,真係想睇下佢同神單挑會點,咁耐以黎得雙子有唯獨佢冇

因為佢一定要死

處女個定位唔係對個體有利,而係對戰局作出決定性既犧牲。對佢黎講生命既意義大過長短,而且得佢一個可以做到,冇辨法唔將佢放係第一位

功績太大
冇佢就一定打唔贏
大家有無J過雅典娜

薩莎同薩莎前一任都好撚正

我都只會幫呢兩個雅典娜賣命
沙織? 不了
LC黃金實力應該係咁排:
雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=人馬>雙魚>巨蟹=白羊=天秤>天蠍>金牛
但講緊排得後既唔係佢地廢,係排前面個堆太屈,對戰局有決定性既影響

咁巨蟹要再前d,講緊佢封個隻係死神

但你望下前面個幾個,一個打成個海王宮,一個救番西緒弗斯外加重傷情況下屠殺四夢神,蟹仔係幫師傅一齊幫死神,但講緊個場佢師傅仲有表現過佢

但講緊死神係敵人黎講淨係低lv過哈帝斯,連四夢神都係佢d黎,你就明封到佢嘅重要性係幾大

所以我覺得巨蟹=山羊

雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=巨蟹=人馬>雙魚>白羊=天秤>天蠍>金牛
而家咁樣會唔會好d?

金牛唔差喎 封印左一個泰坦巨人
雖然有人幫手
大家有無J過雅典娜

沙織? 不了

沙織好撚八婆格 唔知點解

同埋雙子想殺教皇個陣好彩佢揀左處女幫佢,唔係真係隨時比人ko

奪到八感
真係太痴線

佢連第八感都奪埋直接轉生,真係想睇下佢同神單挑會點,咁耐以黎得雙子有唯獨佢冇

因為佢一定要死

處女個定位唔係對個體有利,而係對戰局作出決定性既犧牲。對佢黎講生命既意義大過長短,而且得佢一個可以做到,冇辨法唔將佢放係第一位

功績太大
冇佢就一定打唔贏

送晒班冥鬥士去輪迴
大家有無J過雅典娜

沙織? 不了

你不是還有生命嗎

最後應該雙魚 天蠍 金牛
雙魚要同歸於盡先殺到個
仲要白羊幫佢埋尾

白羊外傳足夠同雙子比了

白羊真係冇乜戰功,場場有佢份既戰役都有個比佢更勁既人控場,再唔係佢就係自身都難保個種。童虎都叫有得威下,佢我真係唔知想點
雙魚一換一竟然要排係執雞既人後面?我怕個結果好多睇LC既巴打唔服喎

Lc入面我覺得童虎仲柒過白羊喎
有埋神血都要同輝火同歸於盡
睇下人地飛龍有神血要獅子仔開外掛先贏到

其實輝火唔算弱啦,又係啲愈打愈勁嘅人
成個主角格咁

但童虎唔出彩都係真嘅

可以理解既,因為正傳已經定左佢同史昂係上屆既死剩種,但上三屆既水瓶都埋黎個既時候你真係好難講佢兩個唔廢

上上上屆水瓶又係勁到痴線
用凍氣反彈光速拳

呢個水瓶係勁到on9,佢根本係一個bug黎,同獅子老豆一樣
大家有無J過雅典娜

沙織? 不了

你不是還有生命嗎

叫成班兵為佢送死
明明自己好撚好打

白羊真係冇乜戰功,場場有佢份既戰役都有個比佢更勁既人控場,再唔係佢就係自身都難保個種。童虎都叫有得威下,佢我真係唔知想點
雙魚一換一竟然要排係執雞既人後面?我怕個結果好多睇LC既巴打唔服喎

成個主角格咁

但童虎唔出彩都係真嘅

可以理解既,因為正傳已經定左佢同史昂係上屆既死剩種,但上三屆既水瓶都埋黎個既時候你真係好難講佢兩個唔廢

用凍氣反彈光速拳

所以唔可以出太多次場

奪到八感
真係太痴線

因為佢一定要死

功績太大
冇佢就一定打唔贏

實力功績佢都屈,係真係短命
大家有無J過雅典娜

沙織? 不了

臭西一名
佢上兩任就真係唔屙屎喇

成個主角格咁

但童虎唔出彩都係真嘅

用凍氣反彈光速拳

所以唔可以出太多次場

獅子老豆出得兩次,水瓶得白禮賽奇外傳出過 其實個白羊教皇都幾勁,讓賽先輸
雙子>處女
阿穆師父係前白羊.
或者童虎.
一個冬眠保青春一個入魔道永遠青春.
雙子>處女

雙子座confirm

成個主角格咁

但童虎唔出彩都係真嘅

用凍氣反彈光速拳

所以唔可以出太多次場

獅子老豆出得兩次,水瓶得白禮賽奇外傳出過 其實個白羊教皇都幾勁,讓賽先輸

真係明讓賽
雙子>處女

雙子座confirm

單挑神佢真係冇輸
阿穆師父係前白羊.
或者童虎.
一個冬眠保青春一個入魔道永遠青春.

原則上
12星都係白羊教皇徒弟

但童虎唔出彩都係真嘅

用凍氣反彈光速拳

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

教皇都至少水瓶級數,以前聖戰既黃金究竟係咪人類黎
雙子>處女

雙子座confirm

單挑神佢真係冇輸

用銀河星爆轟飛冥王同時間神
無敵既聖衣

用凍氣反彈光速拳

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

淨係投射啲武器都消滅一半冥王軍
以前啲聖戰點可能會輸

用凍氣反彈光速拳

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠
所以白銀都要勁到痴線抗人海

用凍氣反彈光速拳

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

LC再上次好似係因為比雙子神搞掂哂

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

LC再上次好似係因為比雙子神搞掂哂

唔係掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞