「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike
最撚麻煩就係處女座
正傳最好睇係冥界,ND已經完全唔好睇。 G搞到我對其他人畫嘅聖鬥士冇興趣,直到見到個post對LC大好評。果然係有驚喜,戰鬥場面精彩之餘每個人物都比ND有靈魂得多。但因為照顧到有成12個黃金每個分到嘅時間,相對佢地都比較快玩完。有少少美中不足係覺得係輪住一個個出令人會諗其他黃金死咗去邊之外。 (有啲戰鬥或者可以同時間兩邊進行之類,同埋黃金啲互動比較少)LC外傳只睇咗啲但感覺上冇咩驚喜,個故事一開始就知點完果隻.
正傳最好睇係冥界,ND已經完全唔好睇。 G搞到我對其他人畫嘅聖鬥士冇興趣,直到見到個post對LC大好評。果然係有驚喜,戰鬥場面精彩之餘每個人物都比ND有靈魂得多。但因為照顧到有成12個黃金每個分到嘅時間,相對佢地都比較快玩完。有少少美中不足係覺得係輪住一個個出令人會諗其他黃金死咗去邊之外。 (有啲戰鬥或者可以同時間兩邊進行之類,同埋黃金啲互動比較少)LC外傳只睇咗啲但感覺上冇咩驚喜,個故事一開始就知點完果隻.

有無睇埋外傳

其實無辦法,因為設定上佢係接星矢(外傳就大部份接番LC)所以好多野都限死左
但童虎、薛安同新金牛個外傳都好正,舊白羊個外傳更加黐線

個人鍾意一個一個黎
打起都緊湊啲,刻畫又仔細好多
有無睇埋外傳

只睇了雙魚同天蠍

其實無辦法,因為設定上佢係接星矢(外傳就大部份接番LC)所以好多野都限死左

咁我繼續追啦

個人鍾意一個一個黎

其實冇咩問題,只不過好似有啲角色例如獅子到好後先彈出黎

好型
會不會有聖鬥士telegram group
係咪想推到千日戰爭
係咪想推到千日戰爭

呢個post嘅巴打好理性
外傳雙魚天蠍水瓶都悶悶地
外傳雙魚天蠍水瓶都悶悶地

外傳最深刻都係巨蟹同白羊

仲有雙子阿哥
對面個冥鬥士2件甲合埋都唔夠打
有無睇埋外傳

只睇了雙魚同天蠍

咁我繼續追啦

個人鍾意一個一個黎

其實冇咩問題,只不過好似有啲角色例如獅子到好後先彈出黎

後面雙子同獅子兩場都好誇張

雙子我覺得唔算誇張
其實擺明唔夠時間神打,係靠處女條鏈先封到佢
反而獅子仔就真係好誇張

搵到張時序圖

呢套正唔正?
最撚麻煩就係處女座

我竟然get到你講咩

呢套正唔正?

普通,好多場都為打而打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞