「黃道十二宮」處女係咪最強?

836 回覆
65 Like 8 Dislike

呢個水瓶係勁到on9,佢根本係一個bug黎,同獅子老豆一樣

所以唔可以出太多次場

獅子老豆出得兩次,水瓶得白禮賽奇外傳出過 其實個白羊教皇都幾勁,讓賽先輸

真係明讓賽

教皇都至少水瓶級數,以前聖戰既黃金究竟係咪人類黎

淨係投射啲武器都消滅一半冥王軍
以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠
所以白銀都要勁到痴線抗人海

你又岩喎

所以唔可以出太多次場

獅子老豆出得兩次,水瓶得白禮賽奇外傳出過 其實個白羊教皇都幾勁,讓賽先輸

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

LC再上次好似係因為比雙子神搞掂哂

唔係掛

有回憶
LC黃金實力應該係咁排:
雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=人馬>雙魚>巨蟹=白羊=天秤>天蠍>金牛
但講緊排得後既唔係佢地廢,係排前面個堆太屈,對戰局有決定性既影響

咁巨蟹要再前d,講緊佢封個隻係死神

但你望下前面個幾個,一個打成個海王宮,一個救番西緒弗斯外加重傷情況下屠殺四夢神,蟹仔係幫師傅一齊幫死神,但講緊個場佢師傅仲有表現過佢

但講緊死神係敵人黎講淨係低lv過哈帝斯,連四夢神都係佢d黎,你就明封到佢嘅重要性係幾大

所以我覺得巨蟹=山羊

雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=巨蟹=人馬>雙魚>白羊=天秤>天蠍>金牛
而家咁樣會唔會好d?

金牛唔差喎 封印左一個泰坦巨人
雖然有人幫手

天蠍實力一定唔會咁後
佢先天心臟病+外傳所受傷唔可以用小宇宙
一用就火燒心
但佢都能夠打贏當時擁有神血ge拉達曼提斯喎

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠

你又岩喎

諗下LC上一代點比上一代飛龍輪

但你望下前面個幾個,一個打成個海王宮,一個救番西緒弗斯外加重傷情況下屠殺四夢神,蟹仔係幫師傅一齊幫死神,但講緊個場佢師傅仲有表現過佢

但講緊死神係敵人黎講淨係低lv過哈帝斯,連四夢神都係佢d黎,你就明封到佢嘅重要性係幾大

所以我覺得巨蟹=山羊

雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=巨蟹=人馬>雙魚>白羊=天秤>天蠍>金牛
而家咁樣會唔會好d?

雖然有人幫手

天蠍實力一定唔會咁後
一用就火燒心

呢個排名係計十二金對聖戰既影響而唔係計實力,要計既話獅子打後既9個要再洗牌

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

LC再上次好似係因為比雙子神搞掂哂

唔係掛

LC一開始白禮已經有講過雙子神整死左上屆聖戰既人,倖存得佢兩個

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠

LC以前既處女做緊d乜

所以我覺得巨蟹=山羊

而家咁樣會唔會好d?

雖然有人幫手

天蠍實力一定唔會咁後
一用就火燒心

呢個排名係計十二金對聖戰既影響而唔係計實力,要計既話獅子打後既9個要再洗牌

如果係咁係咪應該要加埋白雙子
唔係因為白雙子用自己條命黎換阿哥歸忠

所以唔可以出太多次場

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠

LC以前既處女做緊d乜

應該都係上前線以一敵萬

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠

LC以前既處女做緊d乜

應該都係上前線以一敵萬

應該係阿釋密達太撚勁

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠

LC以前既處女做緊d乜

應該都係上前線以一敵萬

應該係阿釋密達太撚勁

搞到沙加好似好廢咁

以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠

LC以前既處女做緊d乜

應該都係上前線以一敵萬

應該係阿釋密達太撚勁

搞到沙加好似好廢咁

沙加既殘留意識唔開眼已經勁過ND既釋靜摩,沙加都一樣好屈,但正傳比先代真係好似差d咁

真係明讓賽

以前啲聖戰點可能會輸

就係因為無處女佛珠

LC以前既處女做緊d乜

應該都係上前線以一敵萬

會上前線打既處女得omega既不動,戰鬥佛黎根本

所以我覺得巨蟹=山羊

而家咁樣會唔會好d?

雖然有人幫手

天蠍實力一定唔會咁後
一用就火燒心

如果係咁係咪應該要加埋白雙子
唔係因為白雙子用自己條命黎換阿哥歸忠

雙子冇細分,總之都係同處女並列第一
雙子>處女>獅子>山羊>射手=水瓶=巨蟹>天秤=雙魚>白羊=天蠍=金牛
呢個點睇
好撚難排,所以好多等號
雙子>處女>獅子>山羊>射手=水瓶=巨蟹>天秤=雙魚>白羊=天蠍=金牛
呢個點睇
好撚難排,所以好多等號

處女>=雙子
阿釋密達太撚勁啦
呢個點睇
好撚難排,所以好多等號

處女>=雙子
阿釋密達太撚勁啦

Way too op
呢個點睇
好撚難排,所以好多等號

處女>=雙子
阿釋密達太撚勁啦

Way too op

一中天舞寶輪 真係唔知點死
一對一嘅話,處女冇得輸
一對N個敵人嘅話,雙子會比處女屈機
一對一嘅話,處女冇得輸
一對N個敵人嘅話,雙子會比處女屈機

有冇諗過天舞寶輪係map砲黎?講物攻仲有天魔降伏都係map砲 不過雙子面前玩物攻真係斑門弄斧
呢個點睇
好撚難排,所以好多等號

處女>=雙子
阿釋密達太撚勁啦

Way too op

冇外傳既話就一定雙子勁,但問題係外傳佢可以直接消滅精神同靈魂
呢個點睇
好撚難排,所以好多等號

處女>=雙子
阿釋密達太撚勁啦

Way too op

冇外傳既話就一定雙子勁,但問題係外傳佢可以直接消滅精神同靈魂

佢太勁顯得其他人廢咗
LC黃金實力應該係咁排:
雙子=處女>獅子>水瓶>山羊=人馬>雙魚>巨蟹=白羊=天秤>天蠍>金牛
但講緊排得後既唔係佢地廢,係排前面個堆太屈,對戰局有決定性既影響

所以我覺得巨蟹=山羊

而家咁樣會唔會好d?

雖然有人幫手

天蠍實力一定唔會咁後
一用就火燒心

天蠍打個陣飛龍未有神血
獅子嘅成長過程完全可以用不可思議形容,同獨角同期,初頭連打天雄星手下都力有不逮,之後看穿再即時升級。不過好快又被天雄星秒左,然後橫越界限同神血飛龍打。

天才
遲死真係有可能勁過處女雙子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞